Dennis Akkerman versterkt team <br>& nieuwe trainingen en workshops!

Dennis Akkerman versterkt team
& nieuwe trainingen en workshops!

< Overzicht Nieuws 29-10-2020

Wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden! Door noodgedwongen wijzigingen in werk en leven is 2020 sowieso een bijzonder jaar. Dat geldt natuurlijk ook voor ons bij Transition Experts. We hebben deze periode vol thuiswerken en online meetings de kans gegrepen om een aantal nieuwe diensten en samenwerkingen te ontwikkelen. We vertellen je er graag meer over.

Teamuitbreiding met Dennis Akkerman

Misschien ken je hem van eerdere (internationale) projecten of één van onze borrels: Dennis Akkerman is al enige tijd een bekend gezicht bij Transition Experts. Hij heeft verschillende internationale projecten geleid en is regelmatig actief op gebied van trainingen en workshops.

 

Dennis woont in Kuala Lumpur (Maleisië) en zijn werkgebied is met name Europa, het Midden Oosten en Azië. Hij kent de cultuurverschillen en andere uitdagingen in het internationale zakendoen als geen ander. En… met zijn sterke achtergrond in zowel business als IT is hij een gedegen gesprekspartner op ieder niveau.

 

Gert Veldhuis: “We hebben vorig jaar al enige transities in de Aziatische regio met Dennis mogen doorvoeren, aangevuld met een aantal lokale (Aziatische) projectmanagers en specialisten. Hier hebben onze klanten van het enorme voordeel van lokale resources mogen genieten. We hebben ter plekke beschikking over de juiste, deskundige mensen. Geen reistijd, geen reiskosten, lokale tarieven. Men is bekend met de lokale cultuur en heeft ruimschoots de juiste kennis en expertise. En… Sinds we in verband met Corona vooral vanuit huis werken, hebben we gemerkt dat deze projectmanagers en specialisten ook remote in Europese projecten kunnen meewerken. Het remote werken in projecten wordt steeds meer een standaard, dat levert door de inzet van dit soort resources een merkbare kostenbesparing voor het project op.”

 

We zijn blij Dennis in ons team te verwelkomen! Een fijne uitbreiding op het team met het oog op onze internationale activiteiten.

 

Meer over Dennis Akkerman:

 

Dennis is een ervaren projectmanager, consultant en trainer en kan bogen op meer dan 15 jaar (internationale) managementervaring. Hij adviseert en begeleidt organisaties in digitale transformaties en ICT (zowel strategie als transitie), veelal in een internationale context.

 

Dennis fungeert voor Transition Experts als resource partner voor de Aziatische regio, hij zet lokale projectmanagers en specialisten in op (deel-)projecten van onze internationale opdrachtgevers.

 

Daarnaast is Dennis regelmatig actief als trainer. In die rol weet hij met veel enthousiasme en sprekende voorbeelden zijn kennis en ervaring over te dragen. Betrokken, gedreven en vol energie is hij de trainer waar iedere deelnemer blij van wordt.

Nieuwe workshops

Hoewel we bij Transition Experts al jaren allerlei trainingen en workshops geven, is dat meestal onderdeel van een groter traject en hebben we die voorheen nooit als losse dienst aangeboden. Gek eigenlijk, want een flink deel daarvan is juist prima geschikt om separaat in te zetten en heel gericht aan de slag te gaan.

 

Je vindt nu alvast een eerste selectie terug op de website:

Deze selectie zal op korte termijn verder aangevuld worden met onze trainingen, workshops, masterclasses en webinars. Deels gratis toegankelijk en vaak in verschillende talen (NE/EN/DE) beschikbaar. Bijna alle trainingen zijn bovendien ook online/offline, incompany en organisatiespecifiek in te vullen. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact op met Gert Veldhuis via 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl.

Nog meer nieuws!

We zijn op dit moment met nog verschillende andere (nieuwe) projecten bezig. Zo vertelde Gert Veldhuis onlangs over onze nieuwe module Digitale Transformatie: de toekomstbestendige werkomgeving. Zijn blog over dit onderwerp vind je hier: Laat ‘het oude normaal’ los: integrale aanpak van de moderne werkomgeving.

 

Verder komen we binnenkort met groot internationaal nieuws. En… we gaan natuurlijk weer verder met onze serie interviews over (modulaire) digitale transformatie.

 

Wil je op de hoogte blijven over dit en ander nieuws rondom Transition Experts? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.