Onze referenties

Onze referenties

Met een decennium op de teller hebben we een mooi portfolio van opdrachtgevers en projecten opgebouwd. Eenvoudige migraties en zeer complexe transities. Voor het MKB en multinationals, zowel lokaal als intercontinentale trajecten. We tonen je graag een selectie van ons werk.

Blockquote

Transition Experts is de laatste jaren een constante factor geweest voor GLT-PLUS. Het is altijd een prettige samenwerking geweest. Dirk van Sichem heeft onze organisatie door een complexe fase geloodst. We hebben geprofiteerd van zijn kennis en ervaring en zijn uitstekende strategisch inzicht. Bovendien is het prettig klankborden met hem en de rest van zijn team. Het was voor ons ideaal dat Transition Experts op alle takken van sport inhoudelijke kennis meebracht. Er is voor diverse projecten expertise en mankracht geleverd, van advies tot technische uitvoering. Ze weten overal de juiste mensen te regelen. Zo'n totaalpakket werkt in de praktijk heel prettig.

GLT-PLUS

Peter Jan van IJzendoorn, IT & Finance Manager

GLT-PLUS

IT-beheer met diverse migraties, informatiemanagement, ontmanteling IT-organisatie

Het consortium GLT-PLUS had bij aanvang van de opdracht nog een duidelijke horizon (tot 2030) en flink aantal IT-verbeterprojecten op de planning staan. Transition Experts werd ingeschakeld om de rol van interim informatiemanager en programmamanager in te vullen en een aantal complexe veranderingen te begeleiden.

Lees verder

Blockquote

Met behulp van Transition Experts is M365 nu echt geland binnen onze organisatie. Met een doorloop van slechts twee maanden hebben we de governance, de configuratie en de adoptie op orde. De gebruikerstrainingen hebben daar een grote rol in gespeeld, ik heb zelfs van medewerkers gehoord dat ze het jammer vinden dat ze er niet bij konden zijn. Mensen zijn enthousiast en begrijpen precies wat er van ze verwacht wordt. Het is nu vanzelfsprekend hoe ze SharePoint, Teams en OneDrive naast elkaar kunnen gebruiken.

EBN

Martin Hoff, CIO

Energie Beheer Nederland (EBN)

Energie Beheer Nederland (EBN)

Governance, Configuratie & adoptie M365

Voor EBN zijn we aan de slag gegaan met het laten landen van M365 binnen de organisatie. EBN was al een tijdje over op M365 en maakte gebruik van onder andere SharePoint, OneDrive en Teams. Gebruikers worstelden met name met de overweldigende mogelijkheden en het documentatiebeleid. In een drietrapsraket hebben we de governance, configuratie en adoptie van M365 aangepakt.

Lees verder

Blockquote

Transition Experts speelde een cruciale rol in dit complexe project. Een belangrijke succesfactor was de lokale aansturing door de Nederlandse, in Azië woonachtige, projectmanager die in staat was ons hoofdkantoor in Duitsland en de Aziatische activiteiten met elkaar te verbinden. Door de inzet van lokale medewerkers uit het netwerk van Transition Experts, waren we in staat om de hoge werkdruk en een tekort aan in-house medewerkers op te vangen. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten en de samenwerking met Transition Experts.

DB Schenker

Vadim Iouchkov, Hoofd Datacenters en Programmamanager Datacenter Transformatie

DB Schenker

DB Schenker

Cloud migratie, Internationale transitie, Datacenter migratie

DB Schenker stond voor een enorme uitdaging met hun IT-serverpark in de APAC-regio (Azië/Pacific). Transition Experts werd gevraagd om de migratie van de 200 meest kritische systemen naar een private cloud provider in Singapore te leiden. Een grote klus met 1.200 servers in 4 landen (Singapore, Indonesië, Vietnam en de Filippijnen), binnen een tijdsbestek van 6 maanden.

Lees verder

Blockquote

Transition Experts heeft ons begeleid naar een nieuwe manier van werken. Dat was geen eenvoudige klus, er moest een flinke fileshare gemigreerd, uitgezocht en uitgesplitst worden naar Teams en we wisten niet hoe dat aan te pakken. De grootste uitdaging bleek helemaal niet te zitten in het werken met Teams, maar in een nieuwe manier van denken en werken. Er wordt nu bedrijfsbreed prettig en efficiënt met Teams gewerkt, we zijn blij dat Transition Experts ons door dit lastige proces heeft geleid.

Wonam

Dave Sijmons, Financieel Directeur

Wonam

Wonam

Kennisoverdracht, Migratie & Adoptie Microsoft Teams

In opdracht van woningbouworganisatie Wonam heeft Transition Experts de regie genomen over de migratie en adoptie van Microsoft Teams binnen de organisatie. Wonam maakte al enige tijd gebruik van Teams voor chat en vergaderingen. In samenspraak met de IT-leverancier zijn zij ook voor bestandsdeling overgestapt van een standaard file share naar Microsoft Teams. Er bleek meer voorbereiding nodig rondom eigenaarschap, inrichting en user adoptie. Om de medewerkers van Wonam hier beter op voor te bereiden, werd de migratie tijdelijk teruggedraaid. Transition Experts werd gevraagd om de overstap alsnog in goede banen te leiden.

Lees verder

Blockquote

Wat ik prettig vind aan Transition Experts is dat we snel kunnen schakelen, omdat ze zelf óók met de benen in de klei staan. Heb ik ondersteuning nodig, dan ontvang ik elders 10 cv’s waar ik zelf een selectie uit kan maken. Transition Experts doet dat anders en stelt direct slechts één of twee mensen aan me voor, waarvan ik vooraf al vrijwel zeker weet dat het een match gaat zijn. Dat scheelt iedereen een hoop tijd en moeite.

Nexperia

André Jongejan, Head of IT Enterprise Infrastructure

Nexperia

Nexperia

Kennisoverdracht, Internationale transitie, Beheer IT-infrastructuur

Voor Nexperia mocht Transition Experts internationaal aan de slag met de consolidatie van meerdere lokale service providers naar één globale IT-dienstverlener. De nieuwe leverancier werd gevonden in een internationale IT-dienstverlener, gevestigd in het Indiase Mumbai. Werkgebied: het hoofdkantoor te Nijmegen, vestigingen in Budapest en Taipei, vijf grote productiefaciliteiten in Europa en Azië en verschillende sales sites verspreid over de hele wereld. Aan ons de schone taak de transitie te begeleiden.

Lees verder

Wij werken voor

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Yokogawa

Yokogawa

Kennisoverdracht, Datacentermigratie, Transitie

In opdracht van GLT-PLUS en Yokogawa Europe heeft Transition Experts onder andere de overdracht van de IT-systemen, processen en organisatie van intern GLT-PLUS naar Yokogawa Europe succesvol uitgevoerd.

Lees verder

Een moeizaam verlopend traject kwam al in de beginfase niet van de grond. Met oplopende tijdsdruk en frustratie bij alle betrokkenen tot gevolg. Transition Experts heeft de pijnpunten in kaart gebracht en vervolgens vlot alle stakeholders op één lijn gekregen. Met een solide plan is de transitie uiteindelijk binnen de gestelde termijn voltooid.