Onze referenties

Onze referenties

Met een decennium op de teller hebben we een mooi portfolio van opdrachtgevers en projecten opgebouwd. Eenvoudige migraties en zeer complexe transities. Voor het MKB en multinationals, zowel lokaal als intercontinentale trajecten. We tonen je graag een selectie van ons werk.

Blockquote

Wat ik prettig vind aan Transition Experts is dat we snel kunnen schakelen, omdat ze zelf óók met de benen in de klei staan. Heb ik ondersteuning nodig, dan ontvang ik elders 10 cv’s waar ik zelf een selectie uit kan maken. Transition Experts doet dat anders en stelt direct slechts één of twee mensen aan me voor, waarvan ik vooraf al vrijwel zeker weet dat het een match gaat zijn. Dat scheelt iedereen een hoop tijd en moeite.

Nexperia

André Jongejan, Head of IT Enterprise Infrastructure

Nexperia

Nexperia

Kennisoverdracht, Internationale transitie, Beheer IT-infrastructuur

Voor Nexperia mocht Transition Experts internationaal aan de slag met de consolidatie van meerdere lokale service providers naar één globale IT-dienstverlener. De nieuwe leverancier werd gevonden in een internationale IT-dienstverlener, gevestigd in het Indiase Mumbai. Werkgebied: het hoofdkantoor te Nijmegen, vestigingen in Budapest en Taipei, vijf grote productiefaciliteiten in Europa en Azië en verschillende sales sites verspreid over de hele wereld. Aan ons de schone taak de transitie te begeleiden.

Lees verder

Wij werken voor

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Yokogawa

Yokogawa

Kennisoverdracht, Datacentermigratie, Transitie

In opdracht van GLT-PLUS en Yokogawa Europe heeft Transition Experts onder andere de overdracht van de IT-systemen, processen en organisatie van intern GLT-PLUS naar Yokogawa Europe succesvol uitgevoerd.

Lees verder

Een moeizaam verlopend traject kwam al in de beginfase niet van de grond. Met oplopende tijdsdruk en frustratie bij alle betrokkenen tot gevolg. Transition Experts heeft de pijnpunten in kaart gebracht en vervolgens vlot alle stakeholders op één lijn gekregen. Met een solide plan is de transitie uiteindelijk binnen de gestelde termijn voltooid.