Aanbod

Aanbod

Verandering als constante factor

Grote IT verandertrajecten zijn voor de meeste organisaties geen dagelijkse kost. Wel voor Transition Experts. Door onze sterke focus, kennis en ervaring op het gebied van IT-transitie en IT-transformatie zijn we dé partner om dit type projecten te managen. Van A tot Z, op detailniveau of juist hoogover. Net wat je wilt of nodig hebt.

Een soepele, zorgeloze IT-transitie – dat is ons vak!

Het in- of outsourcen van bedrijfsonderdelen, overgang naar nieuwe processen of software, migratie naar de cloud... allemaal potentiële hoofdpijndossiers, waar overzicht essentieel is. Je wilt erop kunnen vertrouwen dat het goedkomt, zonder slapeloze nachten. Dat is wat Transition Experts voor je verzorgt. Een soepele, zorgeloze IT-transitie. Dat is ons vak.

Transitie of Transformatie?

Bij een transitie hebben we het over het overdragen van IT van de ene partij naar de andere partij. Dat gaat bijvoorbeeld om het beheer van werkplekken, datacenters, applicaties of personeel naar een (andere) leverancier of juist terug naar de interne organisatie.

 

Bij een transformatie gaat het om het structureel veranderen van diezelfde werkplekken, datacenters, applicaties en dergelijke. Denk bijvoorbeeld aan het innoveren van processen of een overstap naar nieuwe software. Een transformatie is regelmatig onderdeel van een transitie, maar dat hoeft niet.

 

We mogen dan Transition Experts heten; ook voor transformaties ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn je graag van dienst met het soepel en zorgeloos begeleiden van jouw (digitale) transformatie. En dat kan wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen, want al bij de voorbereiding van een (mogelijke) transitie of transformatie is doorgaans véél winst te behalen.

Aanbod

Digitale transformatie komt in vele soorten en maten...

Digitale transformatie is breed en vaak complex. Om het overzicht te bewaren werken we met Modulaire Digitale Transformatie. Onze manier om digitale transformatie te benaderen zonder onder te sneeuwen. Verschillende technieken en disciplines zijn onderverdeeld in modules, die eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo beslaat onze modulaire aanpak alle vormen van digitale transformatie. En zo pakken we doelgericht en efficiënt precies díe zaken aan die een belemmering zijn voor je organisatie.

Digitale transformatie