Onze IT-specialisten

Onze IT-specialisten

Transition Experts bestaat uit een kernteam van partners, projectmanagers en transitiemanagers. Daaromheen vind je een groot team van specialisten die graag op projectbasis voor ons en mét ons aan de slag gaan. Professionals in alle takken van sport, met een grote variatie aan achtergrond en ervaring.

 

Ons team van IT-specialisten bestaat uit onder andere programmamanagers, technisch specialisten en architecten, maar ook bijvoorbeeld packagers en Microsoft- en VDI-specialisten. Allemaal ervaren professionals met kennis van zaken, waar je van op aan kunt. Vaklui die we met een gerust hart inzetten op onze projecten.

De juiste persoon op de juiste plek

We zijn ons als geen ander bewust dat Transition Experts staat of valt met de kwaliteit die we leveren. En die kwaliteit is sterk afhankelijk van de mensen die we inzetten. We hechten dan ook veel waarde aan ‘de juiste persoon op de juiste plek’.

 

Transition Experts is dan ook geen detacheerder, matchmaker of doorgeefluik voor personeel. Wie we ook inzetten op een project, wij zijn zelf altijd vast aanspreekpunt en (opdracht)verantwoordelijk.

Altijd het juiste team

Complexe opdrachten vragen om een team dat van alle markten thuis is. Voor ons is dat eenvoudig schakelen. Lopen we tegen onvoorziene zaken aan, dan is er zo een specialist bij het project betrokken. Is er een tussentijdse review door een architect nodig, wil een projectmanager even sparren met een collega die de zaak met frisse blik bekijkt? Geen probleem. In onze grote groep specialisten vinden we altijd de juiste persoon om even (of voor langere periode) aan te haken.

 

Dat geldt voor onvoorziene vraagstukken, maar ook voor (tijdelijke) IT-versterking aan zijde van de opdrachtgever. Is er tijdens de transitie extra mankracht nodig op de helpdesk? Moeten er intern mensen opgeleid worden? Is er weerstand op de werkvloer waar aan gewerkt moet worden? Onze specialisten maken zich graag hard voor jouw organisatie.

 

Ben je zelf een (zelfstandige) IT-professional, en wil je meer weten over werken met en voor Transition Experts? Meer informatie vind je hier.

Enthousiasme & expertise

Onze specialisten zijn van alle markten thuis, en hebben één overeenkomst: ze gaan graag aan de slag met complexe materie. Onze mensen ‘gaan aan’ op transities en zijn gedreven om ieder traject samen tot een goed einde te brengen.

 

Voor zelfstandige IT-specialisten is het niet bepaald ingewikkeld om opdrachtgevers te vinden, zul je wellicht denken. Voor onze mensen geldt dat ze graag voor Transition Experts aan de slag gaan vanwege de interessante en uitdagende opdrachten, regelmatig internationaal en doorgaans complex. Deze opdrachten worden vrijwel altijd uitgevoerd door teams van specialisten in allerlei verschillende rollen en niveau’s, die goed op elkaar zijn ingespeeld. Dit zijn opdrachten die voor een zelfstandig specialist moeilijk bereikbaar zijn.

 

Kortom, we helpen je graag aan de juiste persoon op de juiste plek. Binnen een transitieproject, of eventueel als tijdelijke versterking bij andere soorten IT-projecten en programma’s. Ben je op zoek naar een specifieke IT-specialist, of gewoon benieuwd wat we voor jou organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We denken graag met je mee!