Praktische ondersteuning voor onze specialisten

Praktische ondersteuning voor onze specialisten

Werken met en voor Transition Experts doe je vanwege de mooie opdrachten. Groot of klein, lokaal of aan de andere kant van de wereld, met een team van vakmensen, op complexe projecten die je uitdagen. Dat is eigenlijk al reden genoeg. Toch bieden we onze specialisten ook op verschillende manieren praktische ondersteuning, zoals bij het volgen van opleidingen en het gebruik van tools.

Opleidingen

Het up to date houden van je certificaten is in de IT van groot belang. We bieden onze specialisten de mogelijkheid om samen, met vakbroeders en -zusters, opleidingen te doen of certificaten te vernieuwen. Door dit gezamenlijk te doen en de kosten te delen, kan dit tegen sterk verlaagd tarief én wordt de opleiding gegeven in een prettige omgeving.

Tools

Iedere IT’er weet: mensen en kennis zijn belangrijk, maar zonder tools ben je nergens. Binnen projecten van Transition Experts krijg je toegang tot Office 365, met de standaard-faciliteiten als e-mail, agenda en communicatie-tools. Daar hoort een Sharepoint-omgeving bij waarin je projectteam online kan samenwerken. Zo heb je één plaats voor belangrijke documenten, actielijsten en planningen.

 

Voor transitieprojecten bieden we daarnaast o.a. de intern ontwikkelde Transitiemanagement Tool InControl© en Projectmanagementmethodiek TERM©. Projectteams kunnen hier kosteloos gebruik van maken. De tools en methodes zijn specifiek ontwikkeld door onze transitiemanagers, voor hun collega’s, op basis van best practices.

 

Verder bieden we een grote hoeveelheid templatedocumenten voor transitieprojecten. Met jarenlange ervaring zijn deze ‘best practice’ templates continu doorontwikkeld en ben je verzekerd van degelijke documentatie.

Locatie & secretariaat

Je bent van harte welkom op ons kantoor te Utrecht voor een werkplek of vergader- en presentatieruimte. Ook ondersteuning door het secretariaat is mogelijk; informeer even voor de mogelijkheden.

Verzekeringen

Wanneer je via Transition Experts bij een van onze klanten werkzaam bent, val je automatisch onder onze bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie hierover.

Wet DBA

De opschorting van de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Dat betekent dat opdrachtgevers en opdrachtnemers tot die tijd geen boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wordt dat er sprake is van een dienstbetrekking.

 

In afwachting van nieuwe wetgeving blijft Transition Experts gebruikmaken van haar in het kader van de wet DBA door de belastingdienst vastgestelde modelovereenkomst. Dit beperkt de onzekerheid met betrekking tot de aard van het dienstverband voor zowel opdrachtnemer (ZZP’er), opdrachtgever (Transition Experts) en de klant.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de praktische ondersteuning die we onze specialisten bieden. Neem gerust contact op!