Digitale transformatie komt in vele soorten en maten...

Digitale transformatie komt in vele soorten en maten...

Digitale transformatie is breed en vaak complex. Om het overzicht te bewaren werken we met Modulaire Digitale Transformatie. Onze manier om digitale transformatie te benaderen zonder onder te sneeuwen.

Verschillende technieken en disciplines zijn onderverdeeld in modules, die eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo beslaat onze modulaire aanpak alle vormen van digitale transformatie. En zo pakken we doelgericht en efficiënt precies díe zaken aan die een belemmering zijn voor je organisatie.

 

Digitale transformatie is een ruim begrip, en van die ruimte maken we graag gebruik. We zijn actief op een breed scala aan thema’s, van pure techniek (zoals big data, cloud of RPA) tot aangrenzende disciplines als contractmanagement en juridische aspecten.

Hoe werkt (modulaire) digitale transformatie?

Digitale Transformatie heeft impact op alle processen binnen jouw organisatie, op de manier waarop jouw medewerkers werken en op de technische infrastructuur die je gebruikt. In onze aanpak ligt de focus op de samenhang van die drie onderwerpen.

 

Je wilt en moet ontdekken welk deel van je organisatie en welke processen het meeste zal profiteren van de juiste soort digitalisering. Eerst snel alles overzien en dan bepalen waar te starten. Nadat we het complete speelveld hebben overzien, zoomen we in op de onderdelen die het snelst en het meest profijt opleveren of die verdere innovatie het meest in de weg zitten.

 

Vervolgens kiezen we een of meerdere modules die passen bij het probleem en gaan aan de slag. We analyseren, plannen, voeren uit en evalueren. En zodra we ons eerste succes geïmplementeerd hebben doen we een klein stapje terug, kijken naar het totaal, en schaven we bij of kiezen we een volgend onderwerp.

 

We zorgen ervoor dat je altijd ‘in control’ bent. Samen evalueren we elke stap en we kijken scherp naar de baten. Welk effect heeft deze stap op de processen en mensen? Hoe zit het met de kwaliteit en de besparingen? Zijn we tevreden met het effect?

Modulaire digitale transformatie

De modules die we aanbieden bevatten oplossingen zoals:

  • Artificial Intelligence (AI)
  • Datagedreven werken
  • Document Management & Collaboration:
    • MS Teams adoptie
    • MS Cloud Voice
    • Document Management

Maar ook minder technische onderwerpen als:

Deze thema’s bieden we aan als module met kop en staart, van A tot Z. Met onze diepgaande kennis van de materie nemen we je graag het volledige traject uit handen. Bovendien zijn de modules onderling eenvoudig te combineren. Dat betekent trouwens niet dat we geen maatwerk leveren: iedere organisatie is anders en we gaan graag met jouw specifieke eisen en wensen aan de slag.

Wil je een voorsprong nemen op de concurrentie, innovatie een boost geven of simpelweg kwaliteit en efficiency vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.