Internationale transities & transformaties

Internationale transities & transformaties

Internationaal zakendoen vraagt om een eigen aanpak en strategie. Over de grens liggen andere kansen en risico’s. Dat geldt ook voor internationale (IT-) transities en transformaties. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we je graag van dienst.

Een zorgeloze transitie of transformatie vereist goede kennis van de lokale markt en technische (on)mogelijkheden. Cultuurverschillen spelen vaak een belangrijke rol, hoe groot of klein de daadwerkelijke afstand tussen locaties ook is. Andere factoren zijn bijvoorbeeld lokale wetgeving en nieuwe ontwikkelingen in het IT-landschap, lokale aansturing en gewenste transparantie en flexibiliteit in de samenwerking.

Ruime internationale ervaring

Vanuit Transition Experts zijn we gespecialiseerd in (internationale) verandertrajecten, met ruime internationale ervaring. Sinds 2010 hebben we grote wereldwijde projecten begeleid in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

 

Transition Experts is gevestigd in Nederland, Duitsland en Maleisië, met een breed netwerk van specialisten verspreid over de hele wereld. Onze experts zijn je graag van dienst bij internationale projecten. Benieuwd naar onze toegevoegde waarde? Neem contact op met Gert Veldhuis via 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl.