Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

< Overzicht Nieuws 09-05-2023

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts.

Net als veel andere bedrijven zijn we de afgelopen jaren anders gaan werken. Ons nieuwe onderkomen biedt ons meer flexibiliteit en meer voorzieningen die hierbij beter aansluiten.

 

Vanaf 1 juli 2023 is ons adres:

 

Atoomweg 63
3542 AA Utrecht
085 487 2900 (onveranderd)
info@transitionexperts.nl (onveranderd)

 

Wij zien er naar uit je op ons nieuwe kantoor te ontvangen!

Recent nieuws

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

In de afgelopen jaren is digitale transformatie een belangrijk onderwerp geworden voor veel bedrijven en organisaties. Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd om efficiënter te werken en beter te kunnen inspelen op de veranderende markt. Hoewel digitalisering veel voordelen kan bieden, is het belangrijk om niet te vergeten dat het vereenvoudigen en optimaliseren van processen minstens zo belangrijk is. Lees verder.

12½ jaar vol transities en transformaties

12½ jaar vol transities en transformaties

Er zijn zo van die mijlpalen, waar je jezelf even achter de oren krabt. Waar blijft de tijd? Nog maar kort geleden richtten we Transition Experts op, en opeens bestaan we al 12½ jaar. 150 maanden vol transities en transformaties, adoptie- en verandertrajecten. Lees verder.