Transition Experts: eersteklas IT-professionals

Transition Experts: eersteklas IT-professionals

Transition Experts levert kwalitatief hoogwaardige diensten bij transitie-projecten. Wij realiseren ons als geen ander dat onze kwaliteit staat of valt met de mensen die we inzetten. Dit is precies de reden dat wij veel investeren om ons netwerk met specialisten steeds verder te versterken en uit te breiden.

 

Maar… wat biedt dit netwerk dan voor jou als specialist?

Interessante en uitdagende opdrachten

Transition Experts is de eerste, enige en onafhankelijke internationaal opererende specialist voor advies en uitvoer van IT-transities en -transformaties. We bieden interessante en uitdagende opdrachten, eventueel met internationale allure. Mede door onze wereldwijde activiteiten en onze vestiging in Duitsland hebben we een behoorlijk grote markt tot onze beschikking. Niet alleen door onze naam in de markt, maar ook door ons netwerk van specialisten, kunnen we uitdagend werk bieden. Binnen ons netwerk helpen we elkaar graag bij het verkrijgen van opdrachten.

 

Naast individuele overeenkomsten sluiten we ook raamovereenkomsten met grotere opdrachtgevers. Hierdoor bieden we projecten aan die voor zelfstandigen moeilijk bereikbaar zijn.

Vaklui met kennis van zaken

Een project doe je bij Transition Experts nooit alleen. Ons kernteam blijft voor jou, de rest van het team én de opdrachtgever het vaste aanspreekpunt en (opdracht)verantwoordelijk. Wanneer begeleiding of coaching gewenst is, staan we voor je klaar. Heb je een review nodig van een architect, of wil je gedurende een project af en toe afstemmen met een andere specialist? Regelen we. We doen er alles aan om onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren en daarbij optimaal te ondersteunen. Of we nu een individuele specialist of een heel team inzetten.

 

Die intensieve begeleiding en coaching betekent overigens niet dat Transition Experts enkel interessant is voor IT-specialisten in het begin van hun carrière: zeker niet. Binnen ons netwerk van professionals bevinden zich mannen en vrouwen met allerlei achtergronden en specialisaties. Soms met pas een paar jaar ervaring, of juist al 30 jaar specialistische kennis. De overeenkomst is dat het vaklui zijn met kennis van zaken, waar je van op aan kunt. Voel je je hierdoor aangesproken, neem dan gerust eens contact op voor een kennismaking.

Kennis delen

Wat heb je aan een netwerk van specialisten, als je niet van elkaars kennis profiteert? Precies, niets. Daarom werken we gezamenlijk aan de ontwikkeling van producten voor bepaalde doelgroepen, zoals gemeenten of de zorgsector. Dit is een van de redenen dat we bij opdrachtgevers eenvoudig aan tafel komen.

 

Verder organiseren we regelmatig kennissessies, waarbij een van onze professionals dieper ingaat op zijn of haar specialisme, en een maandelijkse borrel. Het doel is altijd hetzelfde: in een ontspannen sfeer kennis delen met gelijkgestemden. Deze borrels en sessies zijn uiteraard geheel vrijblijvend (en erg gezellig).

De juiste persoon op de juiste plek

Transition Experts is geen detacheerder of matchmaker. We leveren onze opdrachtgevers geen ‘mannetjes’ en we leveren onze professionals geen ‘klussen’. We hechten veel waarde aan ‘de juiste persoon op de juiste plek’. Zowel voor jou als voor onze opdrachtgevers. Ons netwerk van professionals bestaat dan ook uit een grote groep mensen die graag met én voor ons werken. Vaklui waar je van op aan kunt, en die we met een gerust hart bij onze teams betrekken.

 

Dit netwerk van professionals is exclusief. Je kunt je niet zomaar aansluiten. Bij het verder uitbreiden en versterken van ons netwerk hanteren we een belangrijke regel: minimaal één van ons heeft persoonlijke ervaring met de specialist in eerdere projecten, of heeft op andere wijze een positieve indruk gekregen.  Zodat we met zekerheid kunnen blijven zeggen: voor toppers ga je naar Transition Experts.

Ervaringen van onze IT-professionals

Sinds de oprichting van Transition Experts in 2010 zijn er allerhande verschillende projecten voorbij gekomen. Van pure transities tot uitgebreide IT-transformaties, grote internationale opdrachten en interessante vraagstukken voor het MKB. Langdurig, kortlopend, op alle niveau’s en met diverse rollen en functies.

Praktische ondersteuning voor onze specialisten

Werken met en voor Transition Experts doe je vanwege de mooie opdrachten. Groot of klein, lokaal of aan de andere kant van de wereld, met een team van vakmensen, op complexe projecten die je uitdagen. Dat is eigenlijk al reden genoeg. Toch bieden we onze specialisten ook op verschillende manieren praktische ondersteuning, zoals bij het volgen van opleidingen en het gebruik van tools.

Meer weten?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op.