Over Transition Experts

Over Transition Experts

Transition Experts is de eerste, enige en onafhankelijke internationaal opererende specialist voor advisering en uitvoering van IT-transities en transformaties. Noem ons gepassioneerd, liefhebbers, vakidioten… onze mensen ‘gaan aan’ op transities en transformaties en zijn gedreven om complexe trajecten samen tot een goed einde te brengen.

 

Transition Experts is opgericht in 2010 door enkele enthousiaste IT-professionals. Op een stevig fundament van jarenlange ervaring, met groot enthousiasme voor digitale transformatie in het algemeen en een hart voor IT-transities in het bijzonder.

 

Eerder zagen we mooie projecten haperen of zelfs stranden op veelvoorkomende problemen, die voorkomen hadden kunnen worden. Dat werd de basis van Transition Experts: opdrachtgevers ondersteunen bij IT-veranderingstrajecten, en het soepel en zorgeloos laten verlopen van de transitie.

 

Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en is Transition Experts uitgegroeid tot een mooie organisatie met een flink team van specialisten, vestigingen in Nederland en Duitsland en tientallen prachtige projecten en opdrachtgevers in het portfolio.

Ons team

Transition Experts bestaat uit een kernteam van partners, projectmanagers en transitiemanagers. Vaklui waar je van op aan kunt, met verstand van zaken en een bak kennis en ervaring. Je kunt ze rechtstreeks benaderen voor een kennismaking, even van gedachten wisselen of een concreet vraagstuk.

Onze professionals

Rondom ons team vind je een groot netwerk van professionals die graag op projectbasis voor ons en mét ons aan de slag gaan. Specialisten in alle takken van sport, met een grote variatie aan achtergrond en ervaring.

Onze meerwaarde

In ons vak is verandering de enige constante factor. Voor de meeste organisaties zijn grote IT-veranderingstrajecten geen dagelijkse kost. Voor ons wel. Met onze sterkte focus, kennis en ervaring zijn wij dé partner om een soepele, zorgeloze IT-transitie te realiseren.

Ons werkgebied

Transition Experts werkt aan projecten in binnen- en buitenland. Lokaal, internationaal en mondiaal. Voor multinationals en het MKB. Publiek en privaat, onafhankelijk van branche of sector.

Benieuwd naar onze visie op jouw vraagstuk? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We denken graag met je mee.