Werkgebied

Werkgebied

Transition Experts is van oorsprong een Nederlands bedrijf, gevestigd in Utrecht. We werken wereldwijd aan IT-projecten, groot en klein. Van Europese MKB en grootbedrijf tot multinationals. Vanuit onze vestiging in Duitsland bedienen we ook de Duitse markt.

 

De afgelopen tien jaar werkten we voor een grote verscheidenheid aan bedrijven. Overheid, zorg-instellingen, zakelijke dienstverleners en andere bedrijven in binnen- en buitenland. Soms lokaal (in Nederland, of juist lokaal in het buitenland), soms wereldwijd bij de mondiale uitrol van een verandertraject. Die afwisseling vinden we heerlijk en houdt ons scherp. Ons werkgebied is dan ook behoorlijk breed, zowel qua locatie als qua opdrachtgevers.

Lokaal, Internationaal, Mondiaal

IT-transities trekken zich doorgaans weinig aan van landsgrenzen, en dat geldt ook voor ons. Met ruime ervaring in wereldwijde projecten zijn we je graag van dienst bij internationale transities of transformaties. Met vestigingen in Nederland en Duitsland hebben we bovendien een scherp beeld van de internationale markt.

Voor MKB tot multinational

Binnen ons portfolio vind je een flink aantal opdrachtgevers die op het oog weinig met elkaar gemeen hebben. Mooie opdrachten hebben immers weinig te maken met het formaat of de sector van je organisatie. We gaan graag voor je aan de slag.

Gespecialiseerd in Nederlands – Duitse projecten

Met vestigingen en ervaren IT-specialisten in Nederland en Duitsland hebben we een uitstekend beeld van de markt in beide landen. Het dan ligt dan ook voor de hand dat we je graag van dienst zijn met projecten die in beide landen spelen. Denk bijvoorbeeld aan het samenvoegen of juist afsplitsen van IT, grootschalige migraties en (out)sourcingstrajecten bij Nederlands-Duitse bedrijven.

 

Van kleine cultuurverschillen en native Duitse IT-specialisten tot wet- en regelgeving: Nederlands/Duitse IT-transities zijn onze specialiteit. Referenties stellen we op verzoek graag beschikbaar. Neem gerust contact op voor een kennismaking of meer informatie.

 

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat je gegevens achter of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking. Een concreet vraagstuk mag natuurlijk ook. We denken graag met je mee!