Workshops in voorbereiding op ‘terug naar kantoor’

Workshops in voorbereiding op ‘terug naar kantoor’

< Overzicht Nieuws 08-06-2021

Nu de vaccinatiegraad toeneemt en de ziekenhuisbezetting flink terugloopt, komt ook het moment dat we weer terug naar kantoor mogen snel dichterbij. Ten minste… dat is natuurlijk volledig afhankelijk van de keuzes die je als organisatie maakt. Komt iedereen weer fulltime naar kantoor, kies je voor hybride, laat je teams zelf beslissen? Wat je strategie ook is, onze nieuwe workshops kun je helpen deze transformatie naar een nieuwe werkomgeving soepel te laten verlopen.

We hebben er de afgelopen maanden met regelmaat over bericht. Wat ons betreft is de teruggang naar kantoor een belangrijke transformatie, die je niet te licht op moet vatten. We zien hierin een belangrijke rol voor HR: de werkomgeving draait nu eenmaal om (en met) mensen. Mensen die het best presteren wanneer ze zich goed voelen en werken in een omgeving die bij ze past.

 

Wellicht heb je het interview gelezen met Annetje Suorsa, onze expert op het gebied van HR en teamcoaching. Zij sprak klare taal: ”Terug naar kantoor is een grotere uitdaging dan het verplichte thuiswerken”.

 

In het verlengde hiervan hebben we een aantal verschillende workshops en andere sessies ontwikkeld die leidinggevenden en teams helpen om deze transformatie in goede banen te leiden. Zo bieden we onder andere de volgende sessies aan:

  • Workshop: Hoe komt je team terug naar kantoor?
    In deze sessie voor hoger management en/of HR-professionals nemen we je mee in de impact van het langdurige verplichte thuiswerken op je team. Hoe komt je team terug naar kantoor, hoe ga je daar mee om en welke kansen en groeimogelijkheden biedt dat? Lees meer

  • Inspiratiesessie: Hybride werken vraagt om nieuw leiderschap
    Waar de werkomgeving verandert, gelden ook nieuwe eisen en wensen rondom leiderschap. In deze inspiratiesessie nemen we leidinggevenden mee in leiderschap vanuit vertrouwen. Lees meer

  • Team coaching: Samen werken aan een stevig fundament voor het team
    In team coaching werken we aan een teamcontract waarin afspraken, omgangsvormen en doelstellingen vastgelegd worden. Een hele prettige manier om duidelijk te maken wat ieder van elkaar mag en kan verwachten én het team-functioneren te verbeteren. Lees meer

Alle sessies zijn online en offline, inhouse of op locatie te boeken. Specifieke eisen of wensen? Neem even contact op met Gert Veldhuis via 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl. Hij denkt graag met je mee!

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.