Inspiratiesessie: Hybride werken vraagt om nieuw leiderschap

Inspiratiesessie: Hybride werken vraagt om nieuw leiderschap

Waar de werkomgeving verandert, gelden ook nieuwe eisen en wensen rondom leiderschap. In deze inspiratiesessie nemen we leidinggevenden mee in leiderschap vanuit vertrouwen.

Succesvol hybride werken stelt nieuwe eisen aan leiderschap. Er is een grote rol weggelegd voor het scheppen van duidelijke kaders, vertrouwen en ownership geven en ontwikkelen. Deze nieuwe praktijk draait om empowerment: samen met je team putten uit jullie gezamenlijke kwaliteiten, samen de vaardigheden en manier van werken ontwikkelen waarmee jullie doelen behaald worden.

Wat gaan we doen?

In een workshop van ten minste 2 dagdelen gaan we in gesprek met het midden- en hoger management over de dagelijkse praktijk: wat vraagt hybride werken van jou als manager? Welke kansen en groeimogelijkheden zie je? Hoe bouw je aan vertrouwen, hoe houd je de energie in het team? Wat heb je binnen en buiten het team nodig om ieder tot hun recht te laten komen? Hoe kunnen jullie elkaar onderling vinden en faciliteren?

Goed om te weten

  • Deze inspiratiesessie is gericht op midden- en hoger management
  • We kunnen de inspiratiesessie(s) flexibel invullen, met een minimale duur van 2 dagdelen
  • Deze inspiratiesessie kan eventueel opgevolgd worden met leiderschapstraining of -coaching in groepsverband, of een individueel traject. We denken uiteraard graag mee over een programma op maat, afgestemd op de wensen en omstandigheden.
  • Daarnaast kun je deze module natuurlijk ook combineren met andere modules binnen dit thema, zoals de workshop ‘Hoe komt je team terug naar kantoor?’ en Team coaching ‘Samen werken aan een stevig fundament voor het team’.

Meer weten over deze workshop?

Al onze trainingen en workshops zijn online en offline, inhouse of op locatie te boeken. Natuurlijk passen we de invulling graag aan op organisatie-specifieke situaties of vraagstukken. Heb je vragen of wensen? Neem even contact op met Gert Veldhuis via 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl. Hij denkt graag met je mee!