Workshop: Hoe komt je team terug naar kantoor?

Workshop: Hoe komt je team terug naar kantoor?

In deze sessie voor hoger management en/of HR-professionals nemen we je mee in de impact van het langdurige verplichte thuiswerken op je team. Hoe komt je team terug naar kantoor, hoe ga je daar mee om en welke kansen en groeimogelijkheden biedt dat?

Wie werkt aan de invulling van ‘Terug naar kantoor’, krijgt te maken met een grote hoeveelheid praktische vraagstukken. Maar… misschien wel de belangrijkste factor, de mens, heeft ook aandacht nodig. Denk aan vragen als: Hoe ga je verder als team, wanneer je elkaar het afgelopen jaar enkel online gezien hebt? Hebben je mensen zich gewaardeerd gevoeld, ook op afstand? Bruisen ze van de energie om weer op kantoor aan de slag te gaan? Of komen ze vermoeid, overbelast en met tegenzin terug na de pandemie? Hoe ga je daar mee om?

 

Lastige vragen, die soms ondersneeuwen in alle praktische zaken. In deze workshop focussen we op de impact van het langdurige verplichte thuiswerken op je team. Die impact wordt nogal eens onderschat, zoals je ook kunt lezen in dit interview met Annetje Suorsa: Terug naar kantoor is een grotere uitdaging dan het verplichte thuiswerken.

Wat gaan we doen?

In deze interactieve sessie gaan we in gesprek over transformatie, bewustwording, gedragsverandering, communicatie, waardering, loyaliteit en teamspirit. We gaan dieper in op hoe mensen het afgelopen jaar ervaren hebben, hoe hun visie op werk (en privé) veranderd is en met welke waarden ze terugkeren naar kantoor. Uiteraard bespreken we hoe je daar binnen de organisatie mee om kunt gaan en welke kansen dat biedt.

Goed om te weten

Meer weten over deze workshop?

Al onze trainingen en workshops zijn online en offline, inhouse of op locatie te boeken. Natuurlijk passen we de invulling graag aan op organisatie-specifieke situaties of vraagstukken. Heb je vragen of wensen? Vul onderstaand formulier in of neem even contact op met Gert Veldhuis via 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl. Hij denkt graag met je mee!