29 juni webinar: Succesvolle implementatie & user adoption van Microsoft Teams

29 juni webinar: Succesvolle implementatie & user adoption van Microsoft Teams

< Overzicht Events 02-06-2021

Dinsdag 29 juni a.s. is het weer zo ver! We organiseren een (gratis) webinar over Microsoft Teams. Onze collega Marcel Besteman gaat uitgebreid in op onze adoptie aanpak, die ervoor zorgt dat je Teams gecontroleerd laat landen in jouw organisatie.

Dit webinar is zeer relevant voor CTO’s en IT-managers die het afgelopen jaar met Teams zijn gaan werken, maar nog niet tevreden zijn over de manier waarop. Bijvoorbeeld omdat Teams nog slechts beperkt gebruikt wordt, of omdat er een wildgroei aan bestanden en kanalen ontstaat. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom wanneer je Teams nog niet gebruikt, maar overweegt dit binnen je organisatie te introduceren!

 

Enkele zaken die Marcel zeker zal behandelen:

  • Het belang van een gestructureerde aanpak voor de invoering van Teams
  • Onze service adoption aanpak
  • Keuzes op strategisch, tactisch en operationeel niveau
  • Het belang van een heldere governance-structuur
  • Aandachtspunten en mogelijkheden wanneer je Teams al in gebruik hebt

Natuurlijk is er ook ruimte voor het beantwoorden van jouw vragen over Teams. 

Meer lezen over dit onderwerp?

 

 

Recent nieuws

Waarom je 'terug naar kantoor' er niet even bij doet

Waarom je 'terug naar kantoor' er niet even bij doet

‘Terug naar kantoor’ is voor veel organisaties een hot topic. Met het oog op de oplopende vaccinatiegraad mikken veel bedrijven op september om de deuren van het kantoor weer te openen. Een flinke stap na anderhalf jaar verplicht thuiswerken. Maar… Wie leidt deze transformatie? Welke keuzes maak je? Lees verder.

Workshops in voorbereiding op ‘terug naar kantoor’

Workshops in voorbereiding op ‘terug naar kantoor’

Nu de vaccinatiegraad toeneemt en de ziekenhuisbezetting flink terugloopt, komt ook het moment dat we weer terug naar kantoor mogen snel dichterbij. Ten minste… dat is natuurlijk volledig afhankelijk van de keuzes die je als organisatie maakt. Komt iedereen weer fulltime naar kantoor, kies je voor hybride, laat je teams zelf beslissen? Wat je strategie ook is, onze nieuwe workshops kun je helpen deze transformatie naar een nieuwe werkomgeving soepel te laten verlopen. Lees verder.