Download gratis whitepaper ‘Transformatie van de Werkomgeving’!

Download gratis whitepaper ‘Transformatie van de Werkomgeving’!

< Overzicht Nieuws 09-02-2021

Hoe wil je dat de werkomgeving van jouw organisatie er volgend jaar uitziet? Of over vijf jaar, tien jaar, en daarna? Wat wordt de rol van het (fysieke) kantoor? Hoeveel werken we al dan niet thuis? Hoe werken we samen en wat hebben we daarvoor nodig?

Zomaar een handvol vragen waar veel organisaties op dit moment mee bezig zijn. Heb jij een goed beeld van wat de transformatie van de werkomgeving betekent voor jouw bedrijf of instelling? Weten de verschillende teams binnen je organisatie hoe ze dit grote verandertraject sámen gaan aanpakken, of gaan verschillende afdelingen los van elkaar aan de slag?

 

Zoals altijd geldt ook hier: een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. In ons whitepaper Transformatie van de Werkomgeving geven we je volop handvatten voor een soepele transformatie.

Whitepaper Transformatie van de Werkomgeving

Dit uitgebreide whitepaper helpt je bij het ontwikkelen, voorbereiden én uitvoeren van veranderingen in  de werkomgeving. In 25 pagina’s nemen we je stap voor stap mee langs vraagstukken en aandachtspunten die je zeker niet mag vergeten:

  • We laten je zien waarom een integrale aanpak de voorkeur heeft, waar verschillende afdelingen samen werken aan één plan. We richten ons in eerste instantie op HR, Facility, IT, Legal en Security: vijf domeinen die voor bijna alle organisaties een belangrijke rol spelen. Je kunt hier natuurlijk naar eigen wens andere afdelingen of onderwerpen aan toevoegen.
  • We kijken gedetailleerd naar aandachtspunten voor specifieke afdelingen (zoals HR en IT), maar juist ook hoog-over naar de grote lijnen. We laten zien hoe je als team een visie formuleert, van eerste ideeën tot praktische tips voor de uitvoering.
  • We laten je zien hoe je goed voorbereid een transformatie ingaat. Welke vragen je jezelf en elkaar kunt stellen, hoe je een aanpak en transformatieplan ontwikkelt.

Benieuwd? Vraag het whitepaper gratis aan via onderstaand formulier, dan sturen we ‘m direct naar je inbox!

Ja, ik ontvang graag het whitepaper!

 

Speelt dit onderwerp in jouw organisatie en wil je graag eens van gedachten wisselen? Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met je mee.

Meer lezen over de toekomstbestendige werkomgeving?

Recent nieuws

Nieuwe internationale ontwikkelingen: Azië!

Nieuwe internationale ontwikkelingen: Azië!

In de tien jaar dat Transition Experts bestaat hebben we volop projecten begeleid in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Naast ons hoofdkantoor in Utrecht hebben we al jaren een vertegenwoordiging in Duitsland en sinds dit jaar heeft Transition Experts ook voet aan de grond in Maleisië. Hoe zit dat? Lees verder.

Met CIO as a Service altijd een ervaren en daadkrachtige expert binnen handbereik

Met CIO as a Service altijd een ervaren en daadkrachtige expert binnen handbereik

Een expert die je helpt om business en IT op strategisch niveau aan elkaar te knopen. Vooruitkijken en zorgen dat je nu én in de toekomst competitief bent. Kun je met enige regelmaat de ervaring en expertise van een doorgewinterde CIO gebruiken, maar wil je geen fulltime positie op de loonlijst? Dan is CIO as a Service wellicht een passende oplossing. Lees verder.