12½ jaar vol transities en transformaties

12½ jaar vol transities en transformaties

< Overzicht Blog, Events, Nieuws 07-02-2023

Er zijn zo van die mijlpalen, waar je jezelf even achter de oren krabt. Waar blijft de tijd? Nog maar kort geleden richtten we Transition Experts op, en opeens bestaan we al 12½ jaar. 150 maanden vol transities en transformaties, adoptie- en verandertrajecten.

Toen we in de zomer van 2010 bij de Kamer van Koophandel stonden, hadden we geen idee waar we nu zouden staan. We wisten best waar we aan begonnen hoor, dat wel. Vier doorgewinterde ZZP’ers met een breed netwerk en ruime ervaring in transities, en grootse plannen om daar gezamenlijk méér van te maken. Het idee was duidelijk.

 

Misschien was je wel aanwezig bij die eerste bijeenkomst, waar we een grote groep professionals en potentiële opdrachtgevers onze ideeën voor Transition Experts presenteerden. Onze ideeën vielen in de smaak, we konden eigenlijk meteen goed aan de slag. Inmiddels zijn we 12½ jaar verder en is het met die grootse plannen allemaal prima in orde gekomen. Kijken we nu over onze schouder naar de afgelopen jaren, dan is er toch ook een hoop gebeurd wat we niet hadden kunnen voorspellen.

 

Grote stappen

 

Transition Experts is uitgegroeid van ‘dat clubje transitie-ZZP’ers’ naar een brede partner in verandertrajecten. We zijn internationaal actief, hebben honderden projecten en opdrachten mogen verzorgen en bieden inmiddels een veel breder dienstenpakket dan eerder voorzien.

 

In de afgelopen 12½ jaar…

  • Waren we actief op transities en transformaties in Nederland en Duitsland, grotere Europese en wereldwijde projecten, en projecten specifiek in Azië.
  • Werkten we voor tientallen opdrachtgevers, van MKB+ tot grote multinationals en verschillende overheidsorganisaties.
  • Hebben we naast Nederland inmiddels ook een vertegenwoordiging in Duitsland en APAC.
  • Beschikken we over een netwerk van 500+ ZZP’ers en partners in Nederland, Duitsland en APAC.
  • Hebben we met onze propositie modulaire digitale transformatie vele toepassingen ontwikkeld, gericht op de actualiteit zoals bijvoorbeeld slim naar de cloud, CIO as a Service en help ik zit op M365.

Dat moet gevierd worden!

 

We hebben deze mijlpaal afgelopen weekend gezellig gevierd in eigen kring. Met het kernteam en partners waren we een heerlijk weekend weg in de Duits-Nederlandse grensregio. Met een start in ‘die zweite Heimat’ van Transition Experts, een wandeling door een natuurreservaat met volop Schotse hooglanders, een heerlijk door Michelin bekroond diner en een overnachting op de Sallandse Heuvelrug. We hebben ervan genoten.

 

Het was een mooi weekend met veel herinneren én een welgemeende proost op de komende jaren. Transition Experts is gestoeld op de schouders van een breed netwerk aan opdrachtgevers, zelfstandige professionals en partners, waar we de afgelopen jaren met veel plezier mee gewerkt hebben. Allen veel dank voor het vertrouwen!

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.