Partners

Partners

Het mooiste werk lever je met de juiste partners. Hoewel we 100% onafhankelijk opereren, zijn er natuurlijk verschillende partijen waarmee we regelmatig samenwerken. Op deze pagina vind je een aantal van deze organisaties. 

Samenwerking ‘Slim naar de Cloud’

‘Slim naar de Cloud’ is een samenwerking met drie onafhankelijke partners, waarmee we je een ‘one stop shop’ bieden met alle relevante kennis op het gebied van cloud. We doen dit samen met de architecten van Metis IT, de juristen van Pels Rijcken en de security experts van Northwave. Lees meer over ‘Slim naar de Cloud‘.

 

TPA Community Outsourcing Hub

De relatie tussen Outsourcing Hub en Transition Experts stamt al uit de tijd dat ‘de Hub’ nog in de kinderschoenen stond. In 2015 werden we één van de vijf kennispartners, die als early adopters meedachten over ontwikkelingen en kansen voor Outsourcing Hub.

 

Sindsdien staan we binnen de Hub ook bekend als ‘TPA Community‘. TPA staat voor Third Party Advisor: zelfstandige professionals die de vragende of leverende partij bijstaan in een sourcing-traject. Als TPA Community bieden we enkele voordelen, zo kom je als zelfstandig professional via ons in aanmerking voor een kosteloze upgrade van je subscription op Outsourcing Hub. Voor meer informatie hierover, neem gerust even contact op.

 

 

Knowledge Partner iSourcing Hub

Onlangs is Transition Experts aangesloten als Knowledge Partner bij iSourcing Hub, een nieuw initiatief binnen Outsourcing Hub. Als Knowledge Partner op het domein ‘Transition & Transformation‘ helpen we met onze expertise bij het opstellen en onderhouden van slimme vragen in de public library. Iedere iSourcing Hub user kan hier gebruik van maken. We schreven er onder andere deze blog over: Een soepele en zorgeloze IT-transitie… hoe regel je dat?

 

 

Boekje #denknoueersteensnajoh

In 2016 publiceerden we #denknoueersteensnajoh. Een praktisch boekje over het voorbereiden, plannen, besturen en uitvoeren van sourcingstransities en wat daar bij komt kijken. Aan deze uitgave hebben verschillende partners bijgedragen: Verdonck, Klooster & Associates (VKA), Outsourcing Hub en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Lees meer over #denknoueersteensnajoh