Website compleet vernieuwd!

Website compleet vernieuwd!

< Overzicht Nieuws 13-03-2020

Het is zo ver... Met enige trots kunnen we eindelijk zeggen: onze nieuwe website is live!

Dit jaar bestaat Transition Experts tien jaar. Tien jaar van volop veranderingen, transities en transformaties. Een goede reden om onze online (re)presentatie eens goed onder de loep te nemen. Want ook onze eigen organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en veranderd. De eerdere website gaf geen goed beeld meer van ons bedrijf. Tijd voor een nieuwe stap!

 

Flinke upgrade

 

De doelstelling naar onze webmensen was duidelijk: natuurlijk een frisse en 2020-waardige ‘look and feel’ waar we weer een tijdje mee vooruit kunnen. Maar vooral… een website die écht weergeeft wie we zijn en wat we doen. Want dat is de afgelopen jaren best veranderd: we hebben onze diensten uitgebreid, ons team is gegroeid en we werken bijvoorbeeld regelmatig aan grootschalige internationale projecten, wat op de vorige website niet goed naar voren kwam.

 

En nu is het zover, dit en meer vind je terug op onze nieuwe website. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen:

Of… klik gewoon zelf wat rond. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt!

 

PS: Ons tienjarig bestaan laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Ook zijn we druk bezig met verdere internationale uitbreiding. Binnenkort hoor je er meer over!

Recent nieuws

CIO as a Service: een ervaren, betrokken en flexibele expert op afroep voor jouw organisatie

CIO as a Service: een ervaren, betrokken en flexibele expert op afroep voor jouw organisatie

Voor kleine en middelgrote organisaties is een fulltime ‘eigen’ CIO vaak (nog) niet haalbaar. Niet nodig ook. Juist dan is de as a Service insteek heel prettig: je haalt iemand met veel kennis en ervaring binnen, zonder het prijskaartje van een fulltime positie. Lees verder.

Microsoft Cloud Voice en integratie telefonie in Teams: tech talk

Microsoft Cloud Voice en integratie telefonie in Teams: tech talk

We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen over het eerste deel van dit interview met Marcel Besteman over Microsoft Cloud Voice en integratie in Teams. Waar we eerder vooral gekeken hebben naar het business aspect en voordelen qua beheersbaarheid, productiviteit en innovatie, gaan we in dit tweede deel dieper in op de techniek. Want wat zijn de mogelijkheden en technische overwegingen? Lees verder.