Website compleet vernieuwd!

Website compleet vernieuwd!

< Overzicht Nieuws 13-03-2020

Het is zo ver... Met enige trots kunnen we eindelijk zeggen: onze nieuwe website is live!

Dit jaar bestaat Transition Experts tien jaar. Tien jaar van volop veranderingen, transities en transformaties. Een goede reden om onze online (re)presentatie eens goed onder de loep te nemen. Want ook onze eigen organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en veranderd. De eerdere website gaf geen goed beeld meer van ons bedrijf. Tijd voor een nieuwe stap!

 

Flinke upgrade

 

De doelstelling naar onze webmensen was duidelijk: natuurlijk een frisse en 2020-waardige ‘look and feel’ waar we weer een tijdje mee vooruit kunnen. Maar vooral… een website die écht weergeeft wie we zijn en wat we doen. Want dat is de afgelopen jaren best veranderd: we hebben onze diensten uitgebreid, ons team is gegroeid en we werken bijvoorbeeld regelmatig aan grootschalige internationale projecten, wat op de vorige website niet goed naar voren kwam.

 

En nu is het zover, dit en meer vind je terug op onze nieuwe website. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen:

Of… klik gewoon zelf wat rond. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt!

 

PS: Ons tienjarig bestaan laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Ook zijn we druk bezig met verdere internationale uitbreiding. Binnenkort hoor je er meer over!

Recent nieuws

Als de realiteit je inhaalt: van interim informatiemanager naar ontmanteling van de IT-organisatie

Als de realiteit je inhaalt: van interim informatiemanager naar ontmanteling van de IT-organisatie

Bij Transition Experts kijken we terug op een jarenlange prettige samenwerking met GLT-PLUS. Na een aantal mooie projecten in 2015 en 2016, zou onze collega Dirk in 2018 als interim informatiemanager de GLT-PLUS-organisatie versterken. Hij ging aan de slag met grootse plannen en een hele rits verbetertrajecten. Krap anderhalf jaar later moest de IT-organisatie ontmanteld worden, omdat GLT-PLUS opgeheven werd. Da’s even schakelen! Lees verder.

De basis van datagedreven werken: 5 succesfactoren

De basis van datagedreven werken: 5 succesfactoren

Datagedreven werken, de sleutel tot snellere én betere beslissingen. Als je het goed doet tenminste, want de risico’s zijn niet van de lucht. In deze blog lees je welke vijf zaken je zéker op orde moet hebben om succesvol datagedreven te werken. Lees verder.