Website compleet vernieuwd!

Website compleet vernieuwd!

< Overzicht Nieuws 13-03-2020

Het is zo ver... Met enige trots kunnen we eindelijk zeggen: onze nieuwe website is live!

Dit jaar bestaat Transition Experts tien jaar. Tien jaar van volop veranderingen, transities en transformaties. Een goede reden om onze online (re)presentatie eens goed onder de loep te nemen. Want ook onze eigen organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en veranderd. De eerdere website gaf geen goed beeld meer van ons bedrijf. Tijd voor een nieuwe stap!

 

Flinke upgrade

 

De doelstelling naar onze webmensen was duidelijk: natuurlijk een frisse en 2020-waardige ‘look and feel’ waar we weer een tijdje mee vooruit kunnen. Maar vooral… een website die écht weergeeft wie we zijn en wat we doen. Want dat is de afgelopen jaren best veranderd: we hebben onze diensten uitgebreid, ons team is gegroeid en we werken bijvoorbeeld regelmatig aan grootschalige internationale projecten, wat op de vorige website niet goed naar voren kwam.

 

En nu is het zover, dit en meer vind je terug op onze nieuwe website. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen:

Of… klik gewoon zelf wat rond. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt!

 

PS: Ons tienjarig bestaan laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Ook zijn we druk bezig met verdere internationale uitbreiding. Binnenkort hoor je er meer over!

Recent nieuws

Hoe verandertrajecten opeens in no-time doorgevoerd worden en... slagen!

Hoe verandertrajecten opeens in no-time doorgevoerd worden en... slagen!

Zoals dat voor bijna iedereen in Nederland en ver daarbuiten geldt, zien ook de werkdagen bij Transition Experts er opeens heel anders uit dan enkele weken geleden. Gezien onze expertise in o.a. de online werkplek is thuiswerken voor ons totaal geen probleem. Anders is dat voor sommige van onze opdrachtgevers, waar opeens met grote spoed veel aangepast dient te worden. We vertellen je graag iets meer over hoe wij de afgelopen twee weken ervaren hebben. Lees verder.

De Transition Experts huiswijnen 2020 zijn bekend!

De Transition Experts huiswijnen 2020 zijn bekend!

Ieder jaar selecteren we een nieuwe huiswijn. Natuurlijk kunnen we dit doen met ons eigen team, maar we vinden het nóg leuker als onze IT-professionals ons willen helpen om de allerlekkerste rode en witte wijn te kiezen. Woensdagavond 27 november jl. was het zover! Lees verder.