Doet u mij maar 'een stukje' digitale transformatie...

Doet u mij maar 'een stukje' digitale transformatie...

< Overzicht Blog, interview digitale transformatie 16-04-2020

Misschien had je het met de lancering van onze nieuwe website al gezien: we hebben ook een nieuwe propositie! En we noemen haar… Modulaire Digitale Transformatie. Die digitale transformatie, daar zijn we natuurlijk al jaren mee bezig. Maar die modules, dat is nieuw!

Wie in de IT werkt of daar regelmatig mee te maken heeft weet het, digitale transformatie is één van de grootste buzzwords van deze eeuw. Logisch, want breed toepasbaar en als parapluterm weinig concreet. Daar brengen we graag verandering in.

 

Binnen Transition Experts verstaan wij onder digitale transformatie:

 

“Door de inzet van digitale technologie een radicale verbetering van de performance van een organisatie en/of uitbreiding van de business bereiken.”

 

Digitale Transformatie heeft impact op alle processen binnen jouw organisatie, op de manier waarop jouw medewerkers werken en op de technische infrastructuur die je gebruikt. In onze aanpak ligt de focus op de samenhang van die drie onderwerpen.

 

We maken digitale transformatie concreet door het in thema’s onder te verdelen. Modules met een kop en een staart. Denk aan onderwerpen als big data, cloud, RPA. En ook minder technische onderwerpen als contractmanagement en user experience monitoring.

 

Modulaire Digitale Transformatie dus.

Hoe zit dat?

Die modules geven je de mogelijkheid om heel gericht één aspect van digitale transformatie aan te pakken. Om die onderdelen aan te pakken die het snelst en meest profijt opleveren of die verdere innovatie het meest in de weg zitten.

 

Deze modules zijn onderling eenvoudig te combineren. En uiteraard betreft het altijd maatwerk: iedere organisatie is anders, dus we gaan altijd met jouw specifieke eisen en wensen aan de slag.

 

Een greep uit de modules die we op dit moment aanbieden:

 

Artificial Intelligence (AI) | Augmented Reality (AR) | Big Data | Blockchain | Document Management & Collaboration | Identity and Access Management (IAM) | Internet of Things (IoT) | Legacyloze IT | Microsoft 365 | Modern Workplace | Ontwikkeling van mobiele apps | Robotic Process Automation (RPA) | Slim naar de Cloud | Virtual Reality (VR)

 

Waaronder ook enkele minder technische onderwerpen:

 

CIO as a Service | Contract Management | Information Security | Juridische aspecten | Service Management | Supply Chain Management | User Experience Monitoring (UXM)

 

Misschien heb je al een goed beeld welke thema’s voor jouw organisatie de meeste kansen bieden, en wil je direct aan de slag met bijvoorbeeld Microsoft 365 of Internet of Things.

 

Maar… het kan natuurlijk ook dat er nog geen duidelijk beeld is van de mogelijkheden en belemmeringen voor digitale transformatie binnen de organisatie. Ook daar helpen we je natuurlijk graag bij. We brengen dan de kansen en bedreigingen voor je in beeld, zodat je overzicht hebt en onderbouwd de prioriteiten kunt bepalen.

Met wie doen we dat?

Naast ons eigen team werken we met een groot team van 100+ zelfstandige IT-professionals. Specialisten die graag op projectbasis met ons en voor ons aan de slag gaan. Dat zijn mensen met (soms tientallen) jaren ervaring, specialisten in alle takken van sport, met een grote variatie aan achtergrond en ervaring.

 

Samen met deze experts in hun vakgebied, hebben we verschillende modules ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan blockchain, IAM en RPA. De kennis van deze specialisten, gecombineerd met onze expertise in transitie en transformatie, maakt dat we iedere module als volledig traject kunnen aanbieden.

En nu?

Ben je benieuwd naar ons aanbod, dan kun je daar meer over lezen: Modulaire Digitale Transformatie. Op korte termijn zal die informatie ook per thema specifiek verder ingevuld worden. En… ook op LinkedIn zul je daar de komende tijd een en ander over terugzien!

 

Op dit moment werken we aan een serie interviews met onze experts, waarin we steeds één van deze modules uitlichten. Wil je die automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

Volgende week trappen we af met een interview met Marcel Besteman, partner bij Transition Experts én zeer ervaren met adoptie en implementatie van Microsoft Teams. Hij vertelt je alles over de weg naar optimaal gebruik maken van dit veelzijdige platform. Kort daarna volgen interviews over o.a. CIO as a Service, Office 365, Blockchain en vele andere thema’s.

 

Mocht je nu alvast meer willen weten, dan kun je natuurlijk direct contact opnemen met Gert Veldhuis: via LinkedIn, via gert.veldhuis@transitionexperts.nl of (+31) 085 – 487 29 01. Hij vertelt je er graag meer over!

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.