IT transitie en transformatie in Nederland

IT transitie en transformatie in Nederland

Wil je aan de slag met een IT-transitie of transformatie in Nederland, of breid je uit naar Nederland? Dan ben je bij Transition Experts aan het juiste adres: met 10+ jaar ervaring in (internationale) IT-transities en transformaties én Nederland als thuisbasis zijn we je graag van dienst.

Nederland is onze thuisbasis. Het Transition Experts hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, in het midden van het land. In het centrum van de randstad, vlakbij grote steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, en op comfortabele afstand van belangrijke regio’s als Noord-Nederland, Twente, Brabant en Limburg.

Lokale Nederlandse IT-professionals

Transition Experts beschikt over een breed netwerk van specialisten en IT-professionals, waarvan een groot deel uit Nederland komt. Mensen die graag met en voor ons aan de slag gaan, in alle takken van sport. Met een grote variatie aan achtergrond en ervaring.

 

Met onze oorsprong in Nederland is het vanzelfsprekend dat we de Nederlandse cultuur en mentaliteit perfect beheersen. Werk je aan een IT-verandertraject in, naar of vanuit Nederland, dan zijn onze mensen je daarbij graag van dienst.

Uitstekende lokale marktkennis

Vergelijk je het Nederlandse IT-landschap met de rest van de wereld, dan zie je direct dat de digitalisering in Nederland zeer vergevorderd is. Qua infrastructuur, IT-oplossingen en wetgeving loopt Nederland voorop. Het kan ingewikkeld zijn om daarin goed te integreren en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden.

 

Die technische kansen en uitdagingen hebben wij perfect in beeld. We zetten onze uitstekende kennis van de lokale markt graag in voor jouw verandertraject.

Onze referenties in Nederland

Tevreden opdrachtgevers zijn ons bestaansrecht. We zijn trots op de vele mooie projecten die we de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren: van eenvoudige migraties tot complexe transformaties. Voor MKB en multinationals, lokaal en internationaal.

 

Heb je specifieke vragen over onze opdrachtgevers in Nederland, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook onze referenties. Enkele van onze Nederlandse opdrachtgevers zijn:

       

Kennismaken?

We denken graag met je mee over IT-transities en transformaties gericht op Nederland. Neem gerust contact op met Gert Veldhuis via 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl. Dat kan in het Nederlands, Engels of Duits.

Of… stuur ons een contactverzoek