IT transitie en transformatie in Maleisië

IT transitie en transformatie in Maleisië

Overweeg je stappen over de grens of werk je aan een IT-verandertraject in APAC? Ben je specifiek op zoek naar partners in Maleisië of heeft een lopend project bijsturing nodig? Dan zijn we je graag van dienst. Met 10+ jaar internationale ervaring en een uitgebreid netwerk in Maleisië zijn we de juiste partner voor IT-transities en transformaties in de regio.

Transition Experts is een van origine Europees bedrijf, met vestigingen in Nederland, Duitsland en Maleisië. Daarnaast beschikken we over een breed internationaal netwerk van IT-specialisten.

 

Wij werken wereldwijd aan IT-verandertrajecten, transities en transformaties. Dat kan op lokaal, internationaal of mondiaal niveau. Die afwisseling houdt ons scherp én garandeert een scherp beeld van de internationale markt.

Lokale IT-professionals

Transition Experts is gevestigd in Kuala Lumpur, de hoofdstad en het zakelijk centrum van Maleisië. Binnen Maleisië beschikken we over een breed netwerk van specialisten en IT-professionals. Van programma, transitie- en projectmanagers tot o.a. Microsoft- en VDI-specialisten.

 

Lokale professionals, die de taal spreken, en internationale specialisten die zeer goed op de hoogte zijn van de lokale cultuur en mentaliteit. Ervaren mensen met kennis van zaken, waar je van op aan kunt. 

Uitstekende marktkennis

Ga je qua IT over de grens, dan krijg je te maken met cultuurverschillen en wisselende IT-landschappen – ieder met eigen kansen en uitdagingen. Maleisië geldt als een ideale en kosteneffectieve testomgeving voor bedrijven die voet aan de grond willen krijgen in APAC of ASEAN. Dat is niet in de minste plaats omdat een groot aantal mondiale IT-bedrijven in Maleisië gevestigd is.

 

De keuze qua IT is zéér groot en biedt de daarbij behorende risico’s én mogelijkheden. Breid je uit naar Azië, speelt er een grootschalige migratie of ben je anderszins bezig met transitie en transformatie in Maleisië? Met ons lokale netwerk en uitstekende kennis van de markt zijn we je graag van dienst. 

Onze referenties in Azië / APAC

Tevreden opdrachtgevers zijn ons bestaansrecht. In ons portfolio vind je een mooie selectie van projecten in binnen- en buitenland: nationaal en internationaal, eenvoudige migraties en complexe transities. En alles daar tussenin.

 

Ben je specifiek benieuwd naar onze referenties in Azië of APAC? Neem even contact met ons op. Bekijk ook onze referenties. Enkele van onze opdrachtgevers in Azië / APAC:

   

Kennismaken?

We denken graag met je mee over internationale verandertrajecten. Neem contact op met Gert Veldhuis via 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl. Dat kan in het Nederlands, Engels of Duits.

Of… stuur ons een contactverzoek