IT transitie en transformatie in Duitsland

IT transitie en transformatie in Duitsland

Werk je aan een (IT) transitie of transformatie in Duitsland? Overweeg je uitbreiding over de grens, heeft een lopend project bijsturing nodig of ben je op zoek naar de juiste partners? Dan ben je bij Transition Experts aan het juiste adres. Met jarenlange internationale ervaring en uitstekende kennis van de Duitse markt zijn we je graag van dienst. 

Transition Experts heeft 10+ jaar internationale ervaring met IT-transities en transformaties. Met een hoofdkantoor in Nederland en nevenvestiging in Duitsland (NRW) hebben we een uitstekend beeld van de Europese markt in het algemeen en de Duitse markt in het bijzonder.

Lokale IT-professionals

Ook binnen Duitsland beschikken we over een breed netwerk aan lokale specialisten en internationale IT-professionals met ervaring binnen Duitsland. Dat vinden we belangrijk, want wat elders werkt hoeft in Duitsland niet te werken.

 

Onze mensen beheersen de Duitse taal en kennen de cultuur en mentaliteit. Zo weten we precies hoe we ieder project tot een goed einde brengen.

Uitstekende marktkennis

Het Duitse IT-landschap is behoorlijk groot en voor nieuwkomers onoverzichtelijk. Daarnaast gelden ook binnen de landsgrenzen nog flinke verschillen tussen Oost- en West-Duitsland. Grote steden als Berlijn, München en Frankfurt en handelsregio’s als Nordrhein-Westfalen (NRW), Bayern en Bremen kennen ieder hun eigen kansen en uitdagingen. Denk aan (on)mogelijkheden qua technische infrastructuur en ook onderlinge cultuurverschillen.

Onze referenties in Duitsland

We werken met veel plezier voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Aan grote en kleine projecten, lokaal en internationaal. Voor MKB en multinationals, en alles daar tussenin.

 

Heb je specifieke vragen over onze ervaring in Duitsland, neem dan even contact met ons op. Bekijk ook onze referenties. Enkele van onze opdrachtgevers in Duitsland:

       

Kennismaken?

Als specialist in internationale trajecten zijn we u graag van dienst. Heeft u plannen voor outsourcing of uitbreiding? Heeft een lopend project bijsturing nodig of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Duitsland? 

 

Neem gerust contact op met Gert Veldhuis via 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl. Dat kan in het Nederlands, Duits of Engels.

Of… stuur ons een contactverzoek