Transition Tools & Methodes

Transition Tools & Methodes

We geven het direct toe: zelfs de beste transitiemanager kan niet zonder toolbox. Naast de ‘standaard’ projectmanagement tooling en methodieken bieden we verschillende intern ontwikkelde systemen en processen. Gebaseerd op jarenlange ervaring.

Wil je ‘in control’ blijven, dan is een complete en gedegen administratie een absolute vereiste. Een continu up to date plek waar al de zaken die er echt toe doen samenkomen. We ontwikkelden verschillende tools en methodes die we voor vrijwel alle projecten inzetten. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden.

 

Benieuwd naar onze insteek en visie, of wil je deze tools & methodes gebruiken voor een eigen project? Neem gerust contact met ons op.

InControl©

Op basis van best practices ontwikkelden we de tool InControl©, dat het gehele transitieproces van begin tot eind ondersteund. Met InControl© heeft het projectteam continu alle data up to date, inclusief rapportages die direct inzicht geven in de voortgang van het traject. Voor een soepele, zorgeloze transitie.

Transition Experts Realisatie Methode TERM©

Elk goed geleid project maakt gebruik van een projectmanagement methodiek. Veel gebruikte methodieken zijn Prince2, PMP, PMBOK of IPMA. Ook zijn er veel verbasteringen al dan niet overgoten met een eigen saus van eigen checklists en templates.