Transition Resourcing

Transition Resourcing

Heb je mensen met specifieke kennis of ervaring nodig? Ondersteuning of extra mankracht rond een transitie? Dan helpen wij je aan de juiste mensen op de juiste plek. Noem ze gepassioneerd, liefhebbers, vakidioten... onze mensen ‘gaan aan’ op IT-transities en zijn gedreven om complexe trajecten samen tot een goed einde te brengen.

 

Ons team van professionals bestaat uit een groot aantal, zeer ervaren specialisten. Onder andere transitiemanagers, senior projectmanagers, technisch specialisten, architecten, service managers, contract managers en consultants. Met jarenlange ervaring in digitale transformatie en IT-transities. En misschien wel net zo belangrijk, ze zijn gedreven om jouw complexe traject samen tot een goed einde te brengen.

Over het team

Transition Experts bestaat uit een kernteam van partners, projectmanagers en transitiemanagers. Daaromheen vind je een groot netwerk van professionals die graag op projectbasis voor ons en mét ons aan de slag gaan. Specialisten in alle takken van sport, met een grote variatie aan achtergrond en ervaring, maar allemaal met dezelfde kwaliteit en aanpak van Transition Experts.

 

Het is belangrijk om te weten dat Transition Experts altijd fungeert als vast aanspreekpunt en verantwoordelijke. Wij realiseren ons als geen ander dat kwaliteit staat of valt met de mensen die we inzetten. We hechten dan ook veel waarde aan ‘de juiste persoon op de juiste plek’.

 

We zijn geen detacheerder, matchmaker of doorgeefluik voor personeel. We leveren geen ‘mannetjes’. Wat we wel leveren: een vast aanspreekpunt. Verantwoordelijkheid. Persoonlijk contact, oog voor detail. Een team dat er alles aan doet om een goed eindresultaat te bereiken.

 

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Opdrachtverantwoordelijkheid

We weten wat onze toegevoegde waarde is in een project. Daarom nemen we graag opdrachtverantwoordelijkheid voor projecten, soms tegen een vast bedrag. Daarbij werken we vaak samen met ervaren partnerbedrijven. Het gaat dan bijvoorbeeld om ondersteuning op specifieke deelgebieden van een transitie, zoals personeel, juridische zaken of logistiek.

Versterking bij andere IT-projecten

Het aannemen en uitvoeren van transitieprojecten is onze core business. Daarnaast bieden we ook tijdelijke versterking bij andere soorten IT-projecten en programma’s. We hebben een breed team van specialisten, waaronder architecten, packagers, Microsoft-specialisten, VDI-specialisten, (technische) projectleiders en project- en programmamanagers.

Dit team is samengesteld uit ervaren professionals, waarbij we hoge eisen stellen aan kwaliteit en ‘de juiste persoon op de juiste plek’. Benieuwd wat Transition Experts op dit gebied kan betekenen? Neem even contact met ons op. We denken graag met je mee.