PON Award ESSAYPRIJS 2016

PON Award ESSAYPRIJS 2016

< Overzicht Media, Nieuws 16-12-2016

Tijdens de Outsource Magazine Dinnershow op 15 december is bekendgemaakt dat Transition Experts met haar boek #DENKNOUTOCHEENSNAJOH! de PON Award ESSAYPRIJS 2016 van Platform Outsourcing Nederland heeft gewonnen.

Het juryrapport:

‘#DENKNOUTOCHEENSNAJOH!’ is een zeer toegankelijk boekje, met meerdere invalshoeken, en een doorleefde toon. Niet alleen fris, maar het blijft ook hangen. Door verschillende auteurs leuke verschillende invalshoeken. Het onderwerp is misschien niet echt vernieuwend, maar er gaan nog regelmatig transities mis en dus zeer relevant.

 

De jury bestond uit: Bauke van Daalen(vz), Grace Peerkhan en Jeroen van Grondelle. Bij de uitreiking waren François van Heurn en Gert Veldhuis namens Transition Experts aanwezig om de Award in ontvangst te nemen.

 

We zijn trots en vereerd met deze prijs en hopen vooral dat veel bedrijven profijt zullen hebben van de ervaringen, tips en oplossingen die het boek te bieden heeft. Onze dank gaat uit naar de volgende personen die een geweldige bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van dit boek:

  • François van Heurn
  • Albert Plugge – TU Delft
  • Pim Schouten – Verdonck, Klooster & Associates (VKA)
  • Henk Pater – Outsourcing Hub
  • Jeroen Naves – Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
  • Ellen Bouma (Grafisch vormgever)
  • Andy Lo Tam Loi (Illustraties) – The Crib

Verder danken wij natuurlijk alle medewerkers en gelieerde professionals van Transition Experts voor hun bijdrage, inspiratie en betrokkenheid.

 

Meer informatie over #DENKNOUTOCHEENSNAJOH! is hier te vinden.

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.