PON Award ESSAYPRIJS 2016

PON Award ESSAYPRIJS 2016

< Overzicht Media, Nieuws 16-12-2016

Tijdens de Outsource Magazine Dinnershow op 15 december is bekendgemaakt dat Transition Experts met haar boek #DENKNOUTOCHEENSNAJOH! de PON Award ESSAYPRIJS 2016 van Platform Outsourcing Nederland heeft gewonnen.

Het juryrapport:

‘#DENKNOUTOCHEENSNAJOH!’ is een zeer toegankelijk boekje, met meerdere invalshoeken, en een doorleefde toon. Niet alleen fris, maar het blijft ook hangen. Door verschillende auteurs leuke verschillende invalshoeken. Het onderwerp is misschien niet echt vernieuwend, maar er gaan nog regelmatig transities mis en dus zeer relevant.

 

De jury bestond uit: Bauke van Daalen(vz), Grace Peerkhan en Jeroen van Grondelle. Bij de uitreiking waren François van Heurn en Gert Veldhuis namens Transition Experts aanwezig om de Award in ontvangst te nemen.

 

We zijn trots en vereerd met deze prijs en hopen vooral dat veel bedrijven profijt zullen hebben van de ervaringen, tips en oplossingen die het boek te bieden heeft. Onze dank gaat uit naar de volgende personen die een geweldige bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van dit boek:

  • François van Heurn
  • Albert Plugge – TU Delft
  • Pim Schouten – Verdonck, Klooster & Associates (VKA)
  • Henk Pater – Outsourcing Hub
  • Jeroen Naves – Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
  • Ellen Bouma (Grafisch vormgever)
  • Andy Lo Tam Loi (Illustraties) – The Crib

Verder danken wij natuurlijk alle medewerkers en gelieerde professionals van Transition Experts voor hun bijdrage, inspiratie en betrokkenheid.

 

Meer informatie over #DENKNOUTOCHEENSNAJOH! is hier te vinden.

Recent nieuws

Als de realiteit je inhaalt: van interim informatiemanager naar ontmanteling van de IT-organisatie

Als de realiteit je inhaalt: van interim informatiemanager naar ontmanteling van de IT-organisatie

Bij Transition Experts kijken we terug op een jarenlange prettige samenwerking met GLT-PLUS. Na een aantal mooie projecten in 2015 en 2016, zou onze collega Dirk in 2018 als interim informatiemanager de GLT-PLUS-organisatie versterken. Hij ging aan de slag met grootse plannen en een hele rits verbetertrajecten. Krap anderhalf jaar later moest de IT-organisatie ontmanteld worden, omdat GLT-PLUS opgeheven werd. Da’s even schakelen! Lees verder.

De basis van datagedreven werken: 5 succesfactoren

De basis van datagedreven werken: 5 succesfactoren

Datagedreven werken, de sleutel tot snellere én betere beslissingen. Als je het goed doet tenminste, want de risico’s zijn niet van de lucht. In deze blog lees je welke vijf zaken je zéker op orde moet hebben om succesvol datagedreven te werken. Lees verder.