Gert Veldhuis benoemd tot directeur bij Transition Experts

Gert Veldhuis benoemd tot directeur bij Transition Experts

< Overzicht Nieuws 18-02-2019

Gert Veldhuis is voor velen al jaren het gezicht van Transition Experts. Na vier jaar als senior manager is het tijd voor een volgende stap: per 1 februari is Gert benoemd tot directeur bij Transition Experts.

 

“Transition Experts heeft een unieke propositie in transitiemanagement, die we de komende jaren blijven uitbouwen,” aldus Veldhuis. Met mijn netwerk en kennis van zowel de Nederlandse en Duitse markt zullen we met nieuwe proposities bestaande en nieuwe klanten ondersteunen bij IT-veranderingen. “We zijn verheugd Gert tot de harde kern van onze organisatie toe te kunnen voegen. Hij was naar buiten toe al het gezicht van Transition Experts, nu klopt het ook op papier,” aldus Marcel Besteman. 

Recent nieuws

10 jaar Transition Experts!

10 jaar Transition Experts!

Deze week vieren we het tienjarig bestaan van Transition Experts. Wat een mijlpaal! 2010 – 2020, een periode vol verandertrajecten, transities en transformaties. Wat is er enorm veel gebeurd de afgelopen tien jaar… Lees verder.

Nieuw webinar: Transformatie van de Werkomgeving

Nieuw webinar: Transformatie van de Werkomgeving

Binnenkort organiseren we een webinar rondom de transformatie van de werkomgeving. Er is op dat gebied de afgelopen maanden enorm veel gebeurd en veel organisaties werken op dit moment aan de werkplek van de toekomst. Hoe willen we dat onze werkplek er uit zal zien in 2021? Of over vijf jaar, tien jaar en daarna? Lees verder.