10 jaar Transition Experts!

10 jaar Transition Experts!

< Overzicht Nieuws 17-12-2020

Deze week vieren we het tienjarig bestaan van Transition Experts. Wat een mijlpaal! 2010 – 2020, een periode vol verandertrajecten, transities en transformaties. Wat is er enorm veel gebeurd de afgelopen tien jaar…

Medio 2010 begonnen we als samenwerking van vier ZZP’ers met transitie-ervaring, waar we graag andere organisaties mee van dienst wilden zijn. We hadden opgeteld een flink netwerk, waar we dit avontuur mee aangingen. Wie ons toen al kende, herinnert zich wellicht de bijeenkomst waar we een grote groep professionals en potentiële opdrachtgevers onze ideeën voor Transition Experts presenteerden… Een spannende, mooie tijd!

 

Het eerste jaar werkten we aan mooie opdrachten voor onder andere Ernst & Young en IBM. We betrokken ons eerste kantoor, gevestigd aan de Papendorpseweg in Utrecht. En er moesten natuurlijk heel wat randzaken geregeld worden: de eerste facturen opstellen, een huisstijl ontwikkelen, de eerste website… Een soms chaotische, maar ontzettend leuke tijd!

 

Tien jaar later kijken we terug op een mooi portfolio van projecten en opdrachtgevers. We hebben een mooi team opgebouwd en een flink netwerk van waardevolle professionals om ons heen. We zijn dankbaar voor hun belangrijke bijdrage de afgelopen tien jaar!

 

Inmiddels zijn we gegroeid van ‘dat clubje van 4 ZZP’ers met transitie-ervaring’ naar een brede partner in verandertrajecten. We zijn internationaal actief, met vertegenwoordiging in Duitsland en APAC. Onze dienstverlening is flink verbreed en tegenwoordig zijn we ook vaak al veel vroeger in het proces bij opdrachten betrokken: al bij de eerste schetsen, en tot en met de afrondende fase. Een goede ontwikkeling, waar zowel wijzelf als onze opdrachtgevers blij van worden.

 

Vandaag staan we met veel plezier stil bij de afgelopen tien jaar. Volop geslaagde projecten, mooie opdrachten en vele fijne opdrachtgevers, zelfstandige professionals en partners waarmee we met veel plezier gewerkt hebben. Dank voor het vertrouwen de afgelopen tien jaar! Wij proosten (helaas even via Microsoft Teams) op de volgende tien. Cheers!

Recent nieuws

Nieuwe internationale ontwikkelingen: Azië!

Nieuwe internationale ontwikkelingen: Azië!

In de tien jaar dat Transition Experts bestaat hebben we volop projecten begeleid in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Naast ons hoofdkantoor in Utrecht hebben we al jaren een vertegenwoordiging in Duitsland en sinds dit jaar heeft Transition Experts ook voet aan de grond in Maleisië. Hoe zit dat? Lees verder.

Download gratis whitepaper ‘Transformatie van de Werkomgeving’!

Download gratis whitepaper ‘Transformatie van de Werkomgeving’!

Hoe wil je dat de werkomgeving van jouw organisatie er volgend jaar uitziet? Of over vijf jaar, tien jaar, en daarna? Wat wordt de rol van het (fysieke) kantoor? Hoeveel werken we al dan niet thuis? Hoe werken we samen en wat hebben we daarvoor nodig? Lees verder.