Zeer geslaagde wijnproeverij

Zeer geslaagde wijnproeverij

< Overzicht Events 19-04-2018

De professionals van Transition Experts, niet alleen een passie voor IT-transities!

 

Naast het met passie werken in diverse projecten bij onze klanten, heeft een aantal van onze professionals nog een passie. Gisteravond mochten we met de passie van Nicolette Honsbeek kennismaken. Samen met haar partner heeft ze ons van fantastische biologische en biologisch dynamische wijnen laten genieten. Aangevuld met passende hapjes bij de wijnen was het een geslaagde wijnproeverij. Met dank aan Nicolette en Annemarie van Slow Wines Europe.

Recent nieuws

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

In de afgelopen jaren is digitale transformatie een belangrijk onderwerp geworden voor veel bedrijven en organisaties. Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd om efficiënter te werken en beter te kunnen inspelen op de veranderende markt. Hoewel digitalisering veel voordelen kan bieden, is het belangrijk om niet te vergeten dat het vereenvoudigen en optimaliseren van processen minstens zo belangrijk is. Lees verder.