Transition Experts in Maleisië

Transition Experts in Maleisië

< Overzicht Referentie 19-09-2018

Vorige week ontvingen we wat sfeerplaatjes van transitiemanager Frans Moens, die vanuit Transition Experts vier maanden op locatie in Maleisië werkt. Altijd leuk om te zien hoe de werkplek er ver van hier uitziet! Voor een van onze klanten voeren we op dit moment de transitie uit van meerdere service providers naar één globale service provider.

 

De eerste stap, de transitie van lokale services in Europa, is inmiddels grotendeels afgerond. De volgende stap: Azië, waar onze transitiemanager met een transitieteam vanuit de klant én de nieuwe service provider aan de slag gaat om de transfer van de lokale services aldaar ook tot een succes te maken. Binnenkort lees je op onze nieuwe site meer informatie rondom dit uitgebreide transitietraject.

Recent nieuws

Als de realiteit je inhaalt: van interim informatiemanager naar ontmanteling van de IT-organisatie

Als de realiteit je inhaalt: van interim informatiemanager naar ontmanteling van de IT-organisatie

Bij Transition Experts kijken we terug op een jarenlange prettige samenwerking met GLT-PLUS. Na een aantal mooie projecten in 2015 en 2016, zou onze collega Dirk in 2018 als interim informatiemanager de GLT-PLUS-organisatie versterken. Hij ging aan de slag met grootse plannen en een hele rits verbetertrajecten. Krap anderhalf jaar later moest de IT-organisatie ontmanteld worden, omdat GLT-PLUS opgeheven werd. Da’s even schakelen! Lees verder.

De basis van datagedreven werken: 5 succesfactoren

De basis van datagedreven werken: 5 succesfactoren

Datagedreven werken, de sleutel tot snellere én betere beslissingen. Als je het goed doet tenminste, want de risico’s zijn niet van de lucht. In deze blog lees je welke vijf zaken je zéker op orde moet hebben om succesvol datagedreven te werken. Lees verder.