Transition Experts in Maleisië

Transition Experts in Maleisië

< Overzicht Referentie 19-09-2018

Vorige week ontvingen we wat sfeerplaatjes van transitiemanager Frans Moens, die vanuit Transition Experts vier maanden op locatie in Maleisië werkt. Altijd leuk om te zien hoe de werkplek er ver van hier uitziet! Voor een van onze klanten voeren we op dit moment de transitie uit van meerdere service providers naar één globale service provider.

 

De eerste stap, de transitie van lokale services in Europa, is inmiddels grotendeels afgerond. De volgende stap: Azië, waar onze transitiemanager met een transitieteam vanuit de klant én de nieuwe service provider aan de slag gaat om de transfer van de lokale services aldaar ook tot een succes te maken. Binnenkort lees je op onze nieuwe site meer informatie rondom dit uitgebreide transitietraject.

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.