Transition Experts aanwezig op de Duitslanddag

Transition Experts aanwezig op de Duitslanddag

< Overzicht Events 22-09-2016

Transition Experts is donderdag 29 september aanwezig als standhouder op de Duitslanddag. Dit evenement wordt georganiseerd door de DNHK (Duits-Nederlandse Handelskamer).

Wat is de Duitslanddag?

De Duitslanddag is een informatiebijeenkomst waar Nederlandse ondernemers advies kunnen inwinnen voor hun activiteiten op de Duitse markt. Het veelzijdige programma bestaat uit een beursvloer met ca. 45 stands, 12 workshops en 15 infosessies. Daarnaast is er een plenair programma met inspirerende sprekers en bestaat ruime gelegenheid tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen. Zie ook: www.duitslanddag.nl.

 

We zijn aanwezig op de Duitslanddag omdat Transition Experts dé partner is voor alle grote IT-veranderingsprojecten, in Nederland, in Duitsland of grensoverschrijdend.

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.