Transition Experts aanwezig op de Duitslanddag

Transition Experts aanwezig op de Duitslanddag

< Overzicht Events 22-09-2016

Transition Experts is donderdag 29 september aanwezig als standhouder op de Duitslanddag. Dit evenement wordt georganiseerd door de DNHK (Duits-Nederlandse Handelskamer).

Wat is de Duitslanddag?

De Duitslanddag is een informatiebijeenkomst waar Nederlandse ondernemers advies kunnen inwinnen voor hun activiteiten op de Duitse markt. Het veelzijdige programma bestaat uit een beursvloer met ca. 45 stands, 12 workshops en 15 infosessies. Daarnaast is er een plenair programma met inspirerende sprekers en bestaat ruime gelegenheid tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen. Zie ook: www.duitslanddag.nl.

 

We zijn aanwezig op de Duitslanddag omdat Transition Experts dé partner is voor alle grote IT-veranderingsprojecten, in Nederland, in Duitsland of grensoverschrijdend.

Recent nieuws

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

In de afgelopen jaren is digitale transformatie een belangrijk onderwerp geworden voor veel bedrijven en organisaties. Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd om efficiënter te werken en beter te kunnen inspelen op de veranderende markt. Hoewel digitalisering veel voordelen kan bieden, is het belangrijk om niet te vergeten dat het vereenvoudigen en optimaliseren van processen minstens zo belangrijk is. Lees verder.