TE op bezoek bij CentralPoint

TE op bezoek bij CentralPoint

< Overzicht Events 22-11-2018

Wat een geslaagde ‘Transition Experts op locatie’ was het! We waren woensdag 14 november te gast bij Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en een partner waarmee we in het verleden een aantal transities hebben mogen verzorgen.

 

Menno Klein Gunnewiek vertelde over de dienstverlening van Centralpoint en hun visie op de markt. Daarna gaf Erwin van Kempen van een rondleiding door het distributiecentrum, indrukwekkend! Een inspirerende bijeenkomst, met bovendien een gezellige (netwerk)borrel! Alle aanwezigen bedankt voor jullie goede vragen en mannen van Centralpoint, bedankt voor de gastvrijheid!

Recent nieuws

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

In de afgelopen jaren is digitale transformatie een belangrijk onderwerp geworden voor veel bedrijven en organisaties. Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd om efficiënter te werken en beter te kunnen inspelen op de veranderende markt. Hoewel digitalisering veel voordelen kan bieden, is het belangrijk om niet te vergeten dat het vereenvoudigen en optimaliseren van processen minstens zo belangrijk is. Lees verder.