TE op bezoek bij CentralPoint

TE op bezoek bij CentralPoint

< Overzicht Events 22-11-2018

Wat een geslaagde ‘Transition Experts op locatie’ was het! We waren woensdag 14 november te gast bij Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en een partner waarmee we in het verleden een aantal transities hebben mogen verzorgen.

 

Menno Klein Gunnewiek vertelde over de dienstverlening van Centralpoint en hun visie op de markt. Daarna gaf Erwin van Kempen van een rondleiding door het distributiecentrum, indrukwekkend! Een inspirerende bijeenkomst, met bovendien een gezellige (netwerk)borrel! Alle aanwezigen bedankt voor jullie goede vragen en mannen van Centralpoint, bedankt voor de gastvrijheid!

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.