Geslaagd bezoek aan T-Systems Innovation & Experience Center

Geslaagd bezoek aan T-Systems Innovation & Experience Center

< Overzicht Events 14-06-2019

We hebben weer een geslaagde ‘Transition Experts op locatie’ achter de rug! Woensdag 12 juni waren we te gast op het nieuwe hoofdkantoor van T-systems, in het Innovation Experience Center.

 

Gert-Jan Bruinsma en Martin van der Pol hebben ons uitgebreid rondgeleid in de wereld van Internet of Things (IoT). Van slimme toepassingen in woningen, gebouwen en retail tot logistiek, manufacturing, automotive en security. We sloten af met een interessante lezing over succes- en faalfactoren van IoT-innovaties. Al met al een zeer inspirerende TE op locatie. Gert-Jan, Martin en T-Systems, hartelijk dank voor de gastvrijheid!

 

Wil je eens vrijblijvend spreken over Internet of Things en de mogelijkheden die IoT voor jouw organisatie biedt? Neem gerust contact op met Gert Veldhuis via (+31) (0)85 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl.

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.