Download gratis whitepaper

Download gratis whitepaper "Microsoft Teams: 7 veelgemaakte fouten in de implementatie en adoptie"

< Overzicht Nieuws 17-01-2022

Met het verplichte thuiswerken van begin 2020 heeft het gebruik van Microsoft Teams een enorme vlucht genomen. Logisch, want het is een enorm handig platform voor online meetings, bestandsdeling en andere vormen van online samenwerken.

Kleine kanttekening: Teams werd vaak gehaast ingevoerd, terwijl goed gebruik van Teams om een andere manier van werken vraagt. En dat gaat niet vanzelf. In dit whitepaper zetten we 7 veelgemaakte fouten in implementatie en adoptie op een rij. En wat je kunt doen om het wél goed aan te pakken.

 

Wil je hier meer over weten, meld je dan aan voor ons gratis webinar op dinsdag 25 januari 2022 over de service adoptie van Teams. Of neem even contact op voor een (online/offline) kop koffie. We denken graag met je mee!

Whitepaper “7 veelgemaakte fouten in de implementatie en adoptie van Microsoft Teams en hoe je deze oplost!”

In 20 pagina’s bespreken we 7 valkuilen en geven we waardevolle tips om de implementatie en adoptie van Teams in jouw organisatie soepel te laten verlopen. Weet je deze 7 veelgemaakte fouten te vermijden, dan ben je al een heel eind richting een succesvolle implementatie en user adoptie van Microsoft Teams!

  • Ben je benieuwd hoe je dat in jouw organisatie voor elkaar krijgt?
  • Kun je meer handvatten gebruiken?
  • Ben je op zoek naar een efficiënt, pragmatisch adoptieplan?

Of… kun je andere ondersteuning gebruiken? We helpen je graag! Het maakt niet uit of je Teams al gebruikt (maar niet tevreden bent) of er binnenkort mee aan de slag wil. Neem contact met ons op, of vraag direct een gratis consult aan.

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.