De Transition Experts huiswijnen 2020 zijn bekend!

De Transition Experts huiswijnen 2020 zijn bekend!

< Overzicht 02-12-2019

Ieder jaar selecteren we een nieuwe huiswijn. Natuurlijk kunnen we dit doen met ons eigen team, maar we vinden het nóg leuker als onze IT-professionals ons willen helpen om de allerlekkerste rode en witte wijn te kiezen. Woensdagavond 27 november jl. was het zover!

Voordat we met 19 mensen gingen walsen, ruiken, nippen, slurpen en proeven, keek Gert Veldhuis nog even kort terug naar 2019. Ook vertelde hij wat de plannen van Transition Experts voor 2020 zijn.
 
Vervolgens heeft Nicolette Honsbeek, één van onze IT-professionals en mede-eigenaar van Slow Wines Europe, ons onder het genot van bijpassende hapjes laten genieten van enkele mooie biologisch en biologisch dynamische wijnen. Moeilijk om een keuze te maken, maar het is gelukt! Onze huiswijnen voor 2020 zijn: Volarik Palava Late Harvest (wit) en Aliter IGT Toscane Rosso (rood).
 
Het was een zeer geslaagde wijnproeverij. Bedankt, Nicolette Honsbeek en Annemarie Rus van Slow Wines Europe!
 

Recent nieuws

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Handtekening gezet, uitbestedingsovereenkomst kan in de kast ... ?!

Veel organisaties hebben een deel of zelfs de gehele IT-dienstverlening uitbesteed. De overwegingen die daar aan ten grondslag liggen verschillen per organisatie maar zijn vaak terug te voeren tot verbeteren van de dienstverlening, kostenbesparing en/of concentratie op de kernactiviteiten.

Lees verder.

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.