Blockchain anno 2019, waar staan we?

Blockchain anno 2019, waar staan we?

< Overzicht Events 15-02-2019

TE-projectleider en blockchaindeskundige Gerard Persoon nam ons op woensdag 13 februari mee in de blockchaintechniek anno 2019.

 

Gerard heeft zich de afgelopen jaren intensief met dit onderwerp beziggehouden en ontwikkelt voor de Haagse Hogeschool een opleiding op dit gebied. Aan de hand van zijn ervaring en praktische voorbeelden wist hij ons uitgebreid te vertellen over huidige blockchaintoepassingen en zijn verwachtingen voor de toekomst.

 

Wat is er over deze jonge techniek al veel te vertellen: van de algemene kansen en uitdagingen tot de branches waarvoor blockchain in de toekomst een opportunity kan zijn en hoe je blockchain herkent als business driver.

 

Een zeer interessante sessie, met natuurlijk een gezellige (netwerk)borrel. Gerard, hartelijk dank voor je inspirerende verhaal en alle aanwezigen, dank voor jullie aandacht en goede vragen. Graag tot op de volgende TE-borrel!

 

Benieuwd of blockchain voor jouw organisatie een opportunity is, of hoe je de blockchain als business driver herkent? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee.

Recent nieuws

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Na 10 mooie jaren in ons kantoor aan de Atoomweg gaan wij verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Atoomweg. We verplaatsen ons een kleine 300 meter oostwaarts. Lees verder.

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

Een gedigitaliseerd inefficiënt proces blijft een inefficiënt proces

In de afgelopen jaren is digitale transformatie een belangrijk onderwerp geworden voor veel bedrijven en organisaties. Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd om efficiënter te werken en beter te kunnen inspelen op de veranderende markt. Hoewel digitalisering veel voordelen kan bieden, is het belangrijk om niet te vergeten dat het vereenvoudigen en optimaliseren van processen minstens zo belangrijk is. Lees verder.