Blockchain anno 2019, waar staan we?

Blockchain anno 2019, waar staan we?

< Overzicht Events 15-02-2019

TE-projectleider en blockchaindeskundige Gerard Persoon nam ons op woensdag 13 februari mee in de blockchaintechniek anno 2019.

 

Gerard heeft zich de afgelopen jaren intensief met dit onderwerp beziggehouden en ontwikkelt voor de Haagse Hogeschool een opleiding op dit gebied. Aan de hand van zijn ervaring en praktische voorbeelden wist hij ons uitgebreid te vertellen over huidige blockchaintoepassingen en zijn verwachtingen voor de toekomst.

 

Wat is er over deze jonge techniek al veel te vertellen: van de algemene kansen en uitdagingen tot de branches waarvoor blockchain in de toekomst een opportunity kan zijn en hoe je blockchain herkent als business driver.

 

Een zeer interessante sessie, met natuurlijk een gezellige (netwerk)borrel. Gerard, hartelijk dank voor je inspirerende verhaal en alle aanwezigen, dank voor jullie aandacht en goede vragen. Graag tot op de volgende TE-borrel!

 

Benieuwd of blockchain voor jouw organisatie een opportunity is, of hoe je de blockchain als business driver herkent? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee.

Recent nieuws

Als de realiteit je inhaalt: van interim informatiemanager naar ontmanteling van de IT-organisatie

Als de realiteit je inhaalt: van interim informatiemanager naar ontmanteling van de IT-organisatie

Bij Transition Experts kijken we terug op een jarenlange prettige samenwerking met GLT-PLUS. Na een aantal mooie projecten in 2015 en 2016, zou onze collega Dirk in 2018 als interim informatiemanager de GLT-PLUS-organisatie versterken. Hij ging aan de slag met grootse plannen en een hele rits verbetertrajecten. Krap anderhalf jaar later moest de IT-organisatie ontmanteld worden, omdat GLT-PLUS opgeheven werd. Da’s even schakelen! Lees verder.

De basis van datagedreven werken: 5 succesfactoren

De basis van datagedreven werken: 5 succesfactoren

Datagedreven werken, de sleutel tot snellere én betere beslissingen. Als je het goed doet tenminste, want de risico’s zijn niet van de lucht. In deze blog lees je welke vijf zaken je zéker op orde moet hebben om succesvol datagedreven te werken. Lees verder.