Blockchain anno 2019, waar staan we?

Blockchain anno 2019, waar staan we?

< Overzicht Events 15-02-2019

TE-projectleider en blockchaindeskundige Gerard Persoon nam ons op woensdag 13 februari mee in de blockchaintechniek anno 2019.

 

Gerard heeft zich de afgelopen jaren intensief met dit onderwerp beziggehouden en ontwikkelt voor de Haagse Hogeschool een opleiding op dit gebied. Aan de hand van zijn ervaring en praktische voorbeelden wist hij ons uitgebreid te vertellen over huidige blockchaintoepassingen en zijn verwachtingen voor de toekomst.

 

Wat is er over deze jonge techniek al veel te vertellen: van de algemene kansen en uitdagingen tot de branches waarvoor blockchain in de toekomst een opportunity kan zijn en hoe je blockchain herkent als business driver.

 

Een zeer interessante sessie, met natuurlijk een gezellige (netwerk)borrel. Gerard, hartelijk dank voor je inspirerende verhaal en alle aanwezigen, dank voor jullie aandacht en goede vragen. Graag tot op de volgende TE-borrel!

 

Benieuwd of blockchain voor jouw organisatie een opportunity is, of hoe je de blockchain als business driver herkent? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee.

Recent nieuws

User Experience Monitoring (UXM):

User Experience Monitoring (UXM): "Je hebt geen idee hoe vaak de helpdesk NIET gebeld wordt!"

Volgens de IT-afdeling staan alle seinen op groen. Het netwerk, de servers en de applicaties worden goed in de gaten gehouden en er worden geen storingen gemeld. En toch heeft de helpdesk het druk met het beantwoorden van telefoontjes van ontevreden gebruikers. Of er spelen juist issues waar de helpdesk helemaal niet over gebeld wordt. Herkenbaar? Dan is het tijd voor meer inzicht in de gebruikservaring van je gebruikers. Lees verder.

User Experience Monitoring (UXM): hoe zit het met privacy en wetgeving?

User Experience Monitoring (UXM): hoe zit het met privacy en wetgeving?

Een PC die zo nu en dan vastloopt, applicaties die niet opstarten, haperende internetverbindingen of lange reactietijden. Het zijn problemen die iedere gebruiker herkent. User Experience Monitoring (UXM) kan helpen die problemen te voorkomen of de oplossing te versnellen. Maar… je gebruikers monitoren, hoe zit dat qua privacy en wetgeving? Lees verder.