Workshop: Toekomstbestendige werkomgeving

Workshop: Toekomstbestendige werkomgeving

In deze workshop gaan we aan de slag met een integrale aanpak op de transformatie van de werkomgeving. We bekijken welke rol domeinen als HR, IT, Facility, Legal en Security spelen voor de organisatie. In een interactief gesprek zoomen we in op wat voor de organisatie relevant is. Deze sessie is een mooi startpunt of eerste inventarisatie van de visie, wensen en mogelijkheden.

Hoe wil je dat de werkomgeving van jouw organisatie er over vijf jaar uitziet? En over tien jaar, of twintig jaar? Welke oude standaarden kun je achter je laten en waar wil je naartoe? Hoe bouw je aan een stevige, toekomstbestendige werkomgeving?

 

In deze workshop nemen we je mee in onze integrale aanpak, waar o.a. de domeinen HR, IT, Facility, Legal en Security aan bod komen. We spreken uitgebreid over digitale transformatie en de veranderende werkplek. Hierbij kiezen we voor een flexibele insteek: geen standaard processen, maar een interactief gesprek waarin we inzoomen op wat voor jou relevant is.

 

Afhankelijk van de wensen en omstandigheden kan deze workshop ingezet worden als introductie op het onderwerp, ter inventarisatie van aandachtspunten en als aftrap van een transformatie. Uiteraard denken we graag mee over een programma op maat. Deze workshop is onderdeel van het thema Toekomstbestendige werkomgeving en sluit nauw aan op ons whitepaper ‘Transformatie van de werkomgeving’.

Hoofdlijnen

  • Doelgroep: organisatiebrede projectgroep en/of beslissingmakers op het gebied van hybride werken en/of werkplektransformatie
  • Duur: vanaf 1 dagdeel
  • Eindproduct: in overleg, bijvoorbeeld een uitwerking van de organisatiebrede visie, specifieke vraagstukken en aandachtspunten
  • Investering: op aanvraag

Meer weten over deze workshop?

Deze workshop betreft altijd maatwerk, aangepast aan organisatie-specifieke situaties of vraagstukken. De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden. Heb je specifieke vragen of wensen? Neem contact op met Gert Veldhuis via (+31) 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl. Hij denkt graag met je mee!