Workshop Strategische digitale transformatie <br> voor senior management

Workshop Strategische digitale transformatie
voor senior management

Worstelt jouw organisatie met de bijna eindeloze kansen, mogelijkheden en risico's van digitale transformatie? Heb je als eindverantwoordelijke moeite met het formuleren van een solide visie en digitale strategie, en het stellen van de juiste prioriteiten? Met deze interactieve workshop zorgen we ervoor dat jij én je team uitstekend op de hoogte zijn van de mogelijkheden én de impact van digitale transformatie op de organisatie. 

In vier interactieve sessies gaan we aan de slag met complexe vraagstukken, het ontwikkelen van een heldere strategie én de handvatten om zelf verdere stappen te zetten. Dit doen we op basis van een integrale aanpak, waarbij we ervoor zorgen dat de visie op digitale transformatie en de digitale strategie in lijn komt met de bedrijfsdoelstellingen.

 

Deze workshop sluit naadloos aan op onze aanpak Modulaire Digitale Transformatie en biedt een goede basis voor het (her)ontwikkelen van een doordachte digitale strategie.

Aan het eind van deze workshop…

  • Heeft iedere deelnemer een goede basiskennis van digitale transformatie en digitale trends, waarbij we de focus leggen op de eigen organisatie en branche/sector.
  • Zijn de deelnemers in staat om de digitale strategie van de organisatie (verder) te ontwikkelen. Dit begeleiden we tijdens de hands-on, interactieve sessies.
  • Kunnen de deelnemers prioriteiten stellen en hebben zij een goed beeld van de impact van digitale transformatie voor de organisatie.

Hoofdlijnen

  • Doelstelling: Inzicht en bewustwording. We gaan de diepte in en zoeken uit wat digitale transformatie voor de organisatie betekent. We gaan aan de slag met visie/strategie en koppelen digitale transformatie aan de bedrijfsdoelstellingen.
  • Doelgroep: Directie, senior management. 
  • Duur: Vier interactieve online sessies van ieder een dagdeel.
  • Investering: Op aanvraag.

Meer weten over deze workshop?

Op verzoek passen we deze workshop graag aan op organisatie-specifieke situaties of vraagstukken. De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden. We bieden deze ook op medewerkersniveau aan. Heb je specifieke vragen of wensen? We denken graag met je mee.

 

Neem contact op met Gert Veldhuis op 085 – 487 29 01 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl voor meer informatie.