Workshop Digitale Transformatie: <br> Skillset & Mindset voor medewerkers

Workshop Digitale Transformatie:
Skillset & Mindset voor medewerkers

Heeft jouw team een goed beeld van de kansen, verwachtingen en mogelijkheden voor digitale transformatie in de organisatie? Of wil je graag aan de slag met digitalisering binnen je organisatie, maar hebben je medewerkers (nog) niet allemaal de juiste instelling of vaardigheden? In deze workshop stomen we medewerkers en teams klaar voor de juiste skillset én mindset om digitale transformatie tot een succes te maken.

Digitale Transformatie heeft impact op alle processen binnen de organisatie, op de manier waarop mensen werken en op de technische infrastructuur die men gebruikt. Wij geloven dan ook in een integrale aanpak, waarbij de skillset en mindset van medewerkers een belangrijke sleutel tot succes vormen.

 

Deze workshop sluit naadloos aan op onze aanpak Modulaire Digitale Transformatie en biedt een goede basis voor medewerkers die actief met Digitale Transformatie te maken krijgen.

Aan het eind van deze workshop…

  • Begrijpen je medewerkers wat digitale transformatie inhoudt en zijn zij optimaal voorbereid op transformatie binnen jouw organisatie.
  • Hebben zij een visie op de impact van digitale transformatie op de organisatie én hun rol daarin.
  • Hebben zij geoefend met verschillende digitale concepten, waarmee ze zelfstandig verder kunnen.

Hoofdlijnen

  • Doelstelling: Inzicht en bewustwording voor medewerkers. Wat betekent digitale transformatie voor hen? Hoe verandert digitale transformatie de dagelijkse werkzaamheden en wat zijn de kansen en mogelijkheden?
  • Doelgroep: professionals in IT, marketing, sales en aangelegen vakgebieden. Digital minded medewerkers, die meer willen weten over de skillset en mindset die nodig is om digitale transformatie tot een succes te maken. Deze workshop is afdelingoverstijgend en verbind marketing, sales, IT en business met elkaar. De workshop kan als vrijstaande training ingezet worden, of ter begeleiding van een traject binnen Modulaire Digitale Transformatie.
  • Duur: Vier interactieve sessies van ieder een dagdeel, plus 1u voorbereiding (‘huiswerk’) per sessie.
  • Investering: Op aanvraag.

Meer weten over deze workshop?

Op verzoek passen we deze workshop graag aan op organisatie-specifieke situaties of vraagstukken. De workshop kan zowel online als op locatie gegeven worden. We bieden deze ook op managementniveau aan. Heb je specifieke vragen of wensen? We denken graag met je mee.

 

Neem contact op met Gert Veldhuis op 085-4872901 of gert.veldhuis@transitionexperts.nl voor meer informatie.