#DENKNOUEERSTEENSNAJOH!

#DENKNOUEERSTEENSNAJOH!

< Overview Media, News 17-04-2016

In het zojuist verschenen boek #DENKNOUEERSTEENSNAJOH! schetst Transition Experts wat er allemaal bij komt kijken om de ambities die er voorafgaand aan een sourcingstraject zijn geformuleerd, ook daadwerkelijk waar te maken. Zoals bij zoveel din­gen in het leven, kom je ook bij een sourcingstran­sitie met gezond boerenverstand en een goede voorbereiding een heel eind. Toch leert de ervaring dat bij ieder transitieproces er zaken zijn die bij de voorbereiding over het hoofd gezien worden en die later voor veel problemen zorgen.

 

Het is daarom goed te leren van ervaringen en fouten van een ander en het is beslist geen schande om je door adviseurs te laten ondersteunen. De daarmee verbonden kosten betalen zichzelf ruim­schoots terug doordat het hele proces sneller en soepeler verloopt. Faalkosten worden zodoende vermeden.

 

In onze praktijk hebben we aangetoond dat met de inhuur van een transitiemanager nog geen pro­cent van de totale omvang van de sourcingskosten gemoeid is. Een investering die zich ruim terugver­dient en daarom het overwegen waard is.

 

Kiest u er voor om geen transitiemanager in te huren maar om deze zelf te begeleiden, dan hopen we dat we u middels deze publicatie voldoende infor­matie heeft om het transitieproces goed voor te bereiden en uit te voeren! Mocht u voor, tijdens of na een sourcingstransitie eens willen sparren, dan staan we, bijvoorbeeld in de rol van TransitieCoach graag voor u klaar.

 

Het boek kost € 34,95 en is te bestellen door een e-mail te sturen aan admin@transitionexperts.nl. Vermeldt daarbij dat het gaat om een bestelling van het boek #DENKNOUEERSTEENSNAJOH!, uw naam, bedrijfsnaam, afleveradres en factuuradres.

Recent news

Digital transformation and process optimalization - two sides of the same coin

Digital transformation and process optimalization - two sides of the same coin

Digital transformation has become an essential theme for many companies and organizations in recent years. More and more business processes are digitizing in order to achieve efficiency and respond to changing market conditions. And although digitization can bring many benefits, it’s important not to forget that simplifying and optimizing your business processes is just as important. Read more.

We are moving!

We are moving!

After 10 wonderful years in our office on Atoomweg, we are moving to a new office. But we're not going far. Our new office is also on Atoomweg, about 300 metres eastwards. Read more.