#DENKNOUEERSTEENSNAJOH!

#DENKNOUEERSTEENSNAJOH!

< Overview Media, News 17-04-2016

In het zojuist verschenen boek #DENKNOUEERSTEENSNAJOH! schetst Transition Experts wat er allemaal bij komt kijken om de ambities die er voorafgaand aan een sourcingstraject zijn geformuleerd, ook daadwerkelijk waar te maken. Zoals bij zoveel din­gen in het leven, kom je ook bij een sourcingstran­sitie met gezond boerenverstand en een goede voorbereiding een heel eind. Toch leert de ervaring dat bij ieder transitieproces er zaken zijn die bij de voorbereiding over het hoofd gezien worden en die later voor veel problemen zorgen.

 

Het is daarom goed te leren van ervaringen en fouten van een ander en het is beslist geen schande om je door adviseurs te laten ondersteunen. De daarmee verbonden kosten betalen zichzelf ruim­schoots terug doordat het hele proces sneller en soepeler verloopt. Faalkosten worden zodoende vermeden.

 

In onze praktijk hebben we aangetoond dat met de inhuur van een transitiemanager nog geen pro­cent van de totale omvang van de sourcingskosten gemoeid is. Een investering die zich ruim terugver­dient en daarom het overwegen waard is.

 

Kiest u er voor om geen transitiemanager in te huren maar om deze zelf te begeleiden, dan hopen we dat we u middels deze publicatie voldoende infor­matie heeft om het transitieproces goed voor te bereiden en uit te voeren! Mocht u voor, tijdens of na een sourcingstransitie eens willen sparren, dan staan we, bijvoorbeeld in de rol van TransitieCoach graag voor u klaar.

 

Het boek kost € 34,95 en is te bestellen door een e-mail te sturen aan admin@transitionexperts.nl. Vermeldt daarbij dat het gaat om een bestelling van het boek #DENKNOUEERSTEENSNAJOH!, uw naam, bedrijfsnaam, afleveradres en factuuradres.

Recent news

When you’re overtaken by events: from interim information manager to dismantling the IT division

When you’re overtaken by events: from interim information manager to dismantling the IT division

At Transition Experts, we can look back on a good partnership with GLT-PLUS that has lasted for many years. After a number of successful projects in 2015 and 2016, our colleague Dirk joined GLT-PLUS as interim information manager in 2018. He got straight to work implementing some major plans and a whole series of improvement projects. Just eighteen months later, however, the IT division had to be dismantled because GLT-PLUS itself was to be wound down. Quite a turn-around! Read more.

The basics of data-driven working: 5 steps to success

The basics of data-driven working: 5 steps to success

Data-driven working: the key to faster and more accurate decision-making. But that’s only if you manage to get it right, because there are quite a few pitfalls along the way. This blog post tells you about the five steps that you have to get right if you’re planning to automate business processes using data. Read more.