Lustrum Transition Experts – 25 november 2015

Lustrum Transition Experts – 25 november 2015

< Overview Events 02-12-2015

Transition Experts heeft op woensdagavond 25 november haar vijfjarig bestaan gevierd in het bijzijn van klanten, professionals uit het werkveld en partnerorganisaties. De viering stond vooral in het teken van het uitwisselen van ervaringen en hernieuwde kennismaking. Er werden ook een aantal korte presentaties gehouden en er was natuurlijk genoeg te eten en te drinken. Tijdens vijf presentaties werd er vanzelfsprekend teruggekeken op de afgelopen vijf jaar en er was ook veel nieuws te melden.

Zo was er een presentatie van Henk Pater van Outsourcing Hub waarin hij helder maakte wat de Outsourcing Hub te bieden heeft en op welke wijze er samengewerkt wordt met Transition Experts als Knowledge Partner. Er was uitleg over de InControl tool waarmee Transition Experts of klanten van Transition Experts een transitie en/of migratie administratief kan ondersteunen. Gert Veldhuis ontvouwde de plannen van Transition Experts om in Duitsland door te breken en er was de aankondiging dat Transition Experts begin 2016 een boek zal uitbrengen over Transitie Management in brede zin.

 

Het was een zeer geslaagde avond en Transition Experts wil iedereen die daarbij aanwezig was bedanken. We kijken uit naar de volgende vijf jaar!

Recent news

Digital transformation and process optimalization - two sides of the same coin

Digital transformation and process optimalization - two sides of the same coin

Digital transformation has become an essential theme for many companies and organizations in recent years. More and more business processes are digitizing in order to achieve efficiency and respond to changing market conditions. And although digitization can bring many benefits, it’s important not to forget that simplifying and optimizing your business processes is just as important. Read more.

We are moving!

We are moving!

After 10 wonderful years in our office on Atoomweg, we are moving to a new office. But we're not going far. Our new office is also on Atoomweg, about 300 metres eastwards. Read more.